Кавоварка ARIETE 1363 RED - AT217515 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка ARIETE 1363 RED - AT217515 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Кавоварка ARIETE 1363 RED
Кавоварка ARIETE 1363 RED

Кавоварка ARIETE 1363 RED - AT217515

Код товару: AT217515
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип кавоварки - еспресо (ріжкова), тип управління - електронне, тип кави для використання - мелений, чалди, потужність - 900 Вт, червоний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки эспрессо (рожковая)
Тип используемого кофе молотый, чалды
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино ручная
Резервуар для воды 1,0 л
Тип управления электронное
Давление водяного насоса 15 бар
Потужність 900 Вт
Функції одновременное приготовление двух чашек кофе, съемный поддон для капель, съемный резервуар для воды
Колір красный
Виробник ARIETE
Опис

Придбати Кавоварка ARIETE 1363 RED Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ріжкова кавоварка Ariete 1363 наповнить ваш ранок прекрасним ароматом свіжої кави. Її стильний дизайн не може бути непоміченим, адже він відразу кидається в очі. Інтер'єр вашої кухні буде ідеально доповнений такою дрібницею.

Проста і симпатична кавоварка, яка відмінно виглядатиме як в будинку, так і в офісі. Стильний пластиковий корпус, великі кнопки, ергономічний корпус - все це робить її привабливою. Поєднання відмінного дизайну, функціональності і прийнятної ціни - головна особливість техніки італійської торгової марки, і ця модель - не виняток.

Для приготування кави за допомогою цієї помічниці можна використовувати вже змелений продукт. Завдяки потужності 850 Вт вона впорається зі своїм завданням швидко. Купити 1 363 - отримати відмінну помічницю для приготування кави. З її допомогою ви зможете робити не тільки еспресо, але і капучіно. Для цього у кавомашини є насадка панарелло.

Просто опустіть її в ємність з молоком і включіть подачу пари. Отриману пінку додайте в кавовий напій. Ніяких спеціальних навичок для приготування капучино не потрібно. Ви любите міцний гіркий кави, а ваша половинка - ніжний солодкий? Для такої універсальної кавоварки це не проблема. Ціна Ariete 1363 прийнятна.

Кожна її деталь досконала - кавоварка проста у використанні і надійна. Вона вміщує 1 літр води, чого цілком вистачить, щоб напоїти кавою цілу компанію. За один раз вона готує дві порції, що дозволяє не чекати, щоб пригостити одного відмінним кави. Відмінні робочі характеристики і висока продуктивність роблять цю модель відмінною кухонної помічницею. Кава, який вона готує, буде нічим не гірше того, що подають в ресторанах.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані