Кавоварка ARIETE 1329 - AT218132 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка ARIETE 1329 - AT218132 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Кавоварка ARIETE 1329

Кавоварка ARIETE 1329 - AT218132

Код товару: AT218132
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кавоварки - еспресо (ріжкова), тип управління - механічне, тип кави для використання - зерновий, мелений, потужність - 1150 Вт, сріблястий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки эспрессо (рожковая)
Тип используемого кофе зерновой, молотый
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино ручная
Резервуар для воды 1,5 л
Тип управления механічна
Давление водяного насоса 15 бар
Емкость контейнера для зерен 230 г
Потужність 1150 Вт
Функції кофемолка, одновременное приготовление двух чашек кофе, регулировка мощности пара, съемный поддон для капель, съемный резервуар для воды
Вага 10.4
Аксессуары холдер
Виробник ARIETE
Опис

Придбати Кавоварка ARIETE 1329 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Це вибір справжніх гурманів, що віддають перевагу в комфортних домашніх умовах насолоджуватися божественним ароматом і насиченим смаком натуральної кави. Наявність в комплекті спеціальної насадки для збивання дозволяє зробити не тільки міцний еспрессо, але і ніжний капучіно. Поєднання потужності 1150 Вт, високого тиску 15 бар і металевих деталей кавоварки забезпечує створення оптимальних умов проходження пара крізь кавову масу і отримання ідеальної фортеці еспресо.

Ріжкова кавоварка, друга назва еспресо-кавоварка, отримала своє визнання завдяки високій якості звареної кави, демократичною ціною і простому управлінню. Традиційна ріжкова кавоварка використовується тільки для приготування ароматного еспресо, однак, в каталозі на сайті Rozetka ™ представлені сучасні моделі з капучинатором, що дозволяють робити молочну піну для кавових напоїв.

Відмітна риса рожкової кавоварки Еспрессо - це наявність спеціального ріжка, або портафільтра. Принцип роботи обладнання полягає в наступному: вода нагрівається і в результаті тиску проходить через ріжок, в якому розміщений кави. На виході виходить одна або дві порції еспрессо, в залежності від конструкції портафільтра. В якості заправки можна використовувати будь-який вид кави: зерновий, мелений, капсули, чалди. На відміну від автоматичних кавоварок в Рожкова обладнанні витрата кави значно менше (до 35% в залежності від моделі кавоварки).

До основних переваг комбінованих кавоварок відноситься: на виході ми завжди отримуємо якісний ароматний еспрессо; швидкість приготування напою (менше однієї хвилини); ріжок розрахований на 1-2 чашки; демократичні ціни на кавове обладнання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані