Пральна машина Gorenje WP702/R з баком (WP702/R) - AT220424 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Gorenje WP702/R з баком (WP702/R) - AT220424 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пральна машина Gorenje WP702/R з баком (WP702/R)
Пральна машина Gorenje WP702/R з баком (WP702/R)
Пральна машина Gorenje WP702/R з баком (WP702/R)

Пральна машина Gorenje WP702/R з баком (WP702/R) - AT220424

Код товару: AT220424
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - автомат, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 7 кг, Кількість обертів - 1000 об/хв, кількість програм - 16, Колір корпусу - білий

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Максимальная загрузка 7 кг
Глибина 54.5 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки отдельностоящая
Количество программ 16
Программы стирки Eco, смягчение, полоскания, гипоаллергенная стирка, отжим, смешанные ткани, быстрая стирка, пуховое одеяло, шерстяные изделия, хлопок, синтетика, ручная стирка
Класс стирки A
Класс энергопотребления А++
Класс отжима С
Количество оборотов 1000 об/мин
Функції Старт/Пауза, самоочистка, предварительная стирка, выбор количества оборотов отжима, выбор температуры
Особливості защитная блокировка дверцы, замок от детей
Колір корпусу Білий
Висота 85 см
Ширина 60 см
Цвет дверцы Білий
Вага 72.5 кг
Гарантия, мес. 24
Штрихкод 3838782151118
Опис

Пральна машина gorenje WP702 / R виготовлена ​​на європейському заводі в Словенії (гарантія 2 роки). Вся геометрія корпусу, відділення для завантаження порошку, секція для завантаження білизни з великою дверцятами і зручною ручкою для відкривання, разом з прекрасним і інтуїтивно зрозумілим блоком управління машини - чудово гармонують один з одним і втілюють в собі строгість і елегантність.

Барабан WaveActive. Дбайливий догляд за речами. Унікальна хвилеподібна форма барабана в поєднанні з особливими тривимірними хвилеподібними ребрами пом'якшує волокна, що забезпечує більш дбайливий догляд за речами і дозволяє домогтися бездоганної якості прання і звести до мінімуму кількість складок.

Простий інтерфейс. Три кроки - і готово. Простий інтерфейс з розташованої по центру ручкою регулювання дозволяє почати прання, зробивши 3 простих дії: включивши машину, вибравши програму і натиснувши на кнопку запуску! Немає ніякої необхідності вибирати додаткові програми і налаштування. При цьому зберігається можливість задати параметри за допомогою великого сенсорного інтерфейсу, щоб точно визначити спосіб прання ваших речей.

Антиалерген. Особлива турбота про чутливій шкірі. Підвищена температура і додаткове полоскання при виконанні програми «антиалерген» сприяють більш ефективному видаленню пральних засобів з тканини, тобто алергенів, які можуть викликати неприємні відчуття на шкірі.

StableTech. Ніякої трясіння під час роботи. Підвищена стійкість і значне зниження вібрації досягаються за рахунок бічних і нижніх панелей, що використовують технологію StableTech. Результат: значне зниження рівня шуму навіть при максимальній швидкості обертання.

Блокування від дітей ChildLock. Захист від допитливих малюків. Під час прання дверцята пральної машини заблокована, щоб її не могли відкрити діти. Для додаткового захисту панель управління можна заблокувати натисненням спеціальної комбінації клавіш, щоб унеможливити внесення змін до настройки.

Пральна машина Gorenje WP702 / R має дизайн і габаритні розміри які підійдуть як для великих, вишуканих квартирних рішень в стилі hi-tech, так і для невеликих квартир. Всі перераховані вище переваги пральної машини не залишить байдужим покупця.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані