Навушники G-Cube GHV-170 Green (GHV-170 G) - AT022263 - купити Навушники та гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Навушники G-Cube GHV-170 Green (GHV-170 G) - AT022263 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Навушники G-Cube GHV-170 Green (GHV-170 G)

Навушники G-Cube GHV-170 Green (GHV-170 G) - AT022263

Код товару: AT022263
Немає в наявності
Короткий опис:
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм, Конструкція повнорозмірні, Призначення для телефону, для телевізора, для плеєра, для консолі, для комп'ютера, Тип пристрою гарнітура, Підключення дротове, Тип музика і розваги,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник G-Cube
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм
Конструкция полноразмерные
Призначення для телефона, для телевизора, для плеера, для консоли, для компьютера
Тип устройства гарнитура
Подключение провідне
Тип музыка и развлечения
Тип кріплення дуга над головою
Чувствительность 105 dB
Колір Green
Количество PIN (контактов) 3
Сопротивление наушников 32 Ом
Тип излучателя динамический
Минимальная воспроизводимая частота 20 Гц
Максимальная воспроизводимая частота 20 кГц
Чувствительность микрофона 40 dB
Длина шнура 1,2 м
Опис

Придбати Навушники G-Cube GHV-170 Green (GHV-170 G) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Навушники G-Cube GHV-170 Green (GHV-170 G) оснащені 40 мм динаміками і 110 см кабелем. Висока продуктивність динаміків, заснованих на новітніх технологіях, надасть кристально чистий звук як при живому виступі. Двурежимний мікрофон підійде для IPad / iPhone / PC / MP3 і підтримує будь-які програми голосового спілкування на ПК.

Навушники G-Cube GHV-170 відносяться закритого типу, завдяки чому у навушників гарна шумоізоляція. Це послаблює зовнішні звуки, а так само послаблює гучність звуку від навушників для оточуючих. Посадка на голову комфортна, за рахунок м'якої дужки, м'яких амбушюрів і легкої конструкції. При опорі в 32 Ом, навушники відносяться до низькоомних, що добре узгоджується з портативними підсилювачами і плеєрами. При заявленій вхідний максимальної потужності в 50 мВт, звуковий тиск досягає до 105 дБ на 1 КГц. Амплітудно-частотна характеристика показує хорошу збалансованість тонального балансу.

Досконале поєднання звуку та дизайну роблять навушники G-Cube GHV-170 найкращим вибором для «портативної музики». Навушники чудово відтворюють низькі, середні і високі частоти, де високі частоти не акцентовані і відтворюються природно. Ідеально підходять для портативних плеєрів і мультимедіа-пристроїв. Меломанам, які цінують стиль і моду, так само як хорошу музику, без них просто не обійтися!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані