Пральна машина Gorenje W1EI62S3 - AT225294 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Gorenje W1EI62S3 - AT225294 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Быстро и удобно заказать монитор, обратите внимание на флешка накопитель, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на аккумуляторы бесперебойника, предлагаем вам сделать выбор строй инструмент и заказать с доставкой в Харькове.
  • Предлагаем вам товар барометр комнатный, купить с доставкой в Мелитополь, рекомендуем вам лазерный нивелир, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить кронштейн в нашем магазине, а также бумагоуничтожающая машина с доставкой по Белой Церкви.
  • Предлагаем ознакомиться с юсб флеш, либо руль компьютерный, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Пральна машина Gorenje W1EI62S3
Пральна машина Gorenje W1EI62S3
Пральна машина Gorenje W1EI62S3

Пральна машина Gorenje W1EI62S3 - AT225294

Код товару: AT225294
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - автомат, повногабаритні 48-65 см, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 6 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1200 об/хв, кількість програм - 16, так, замок від дітей, Колір корпусу - білий

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Максимальная загрузка 6 кг
Глибина 43 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип Полногабаритные 48-65 см, автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 16
Программы стирки хлопок, авто оптимальная, Eco, гипоаллергенная стирка, смешанные ткани, быстрая стирка, спорт, пуховое одеяло, синтетика, ручная стирка, шерстяные изделия
Класс энергопотребления А+++
Количество оборотов 1200 об/мин
Функції Старт/Пауза, самоочистка, предварительная стирка, отсрочка стирки, выбор количества оборотов отжима, выбор температуры
Особливості звуковой сигнал окончания программы, индикация остатка времени до окончания стирки
Колір корпусу Білий
Висота 85 см
Ширина 60 см
Цвет дверцы Чорний
Гарантия, мес. 24
Штрихкод 3838782501081
Опис

Пральна машина gorenje W1EI62S3 виготовлена ​​на європейському заводі в Словенії (гарантія 2 роки). Вся геометрія корпусу, відділення для завантаження порошку, секція для завантаження білизни з великою дверцятами і зручною ручкою для відкривання, разом з прекрасним і інтуїтивно зрозумілим блоком управління машини - чудово гармонують один з одним і втілюють в собі строгість і елегантність. Пральна машина Gorenje W1EI62S3 має дизайн і габаритні розміри які підійдуть як для великих, вишуканих квартирних рішень в стилі hi-tech, так і для невеликих квартир.

Пральна машина gorenje W1EI62S3 із завантаженням 6 кг і об'ємом барабана 42л. не тільки впорається з великим завантаженням, але і прекрасно доповнить інтер'єр квартири. Швидкість віджиму даної моделі становить 1,200 об. / Хв. Всі деталі та комплектуючі виконані з якісного матеріалу, які проходили неодноразові тести на заводі-виробнику.

Пральна машина gorenje W1EI62S3 має в своєму наявності 16 програм. Основні програми: Бавовна, Мікс / Синтетика, Вовна / Ручне прання; Спеціальні програми: антиалерген / Автоматична / Спорт / Швидка 20 '/ Пухові речі. Всі перераховані вище переваги пральної машини gorenje W1EI62S3 не залишить байдужим покупця.

Пральна машина GORENJE W 1 EI 62 S 3 і всі комплектуючі виконані і з високо якісного матеріалу, тому пристрій прослужить довгий термін. Модель дуже проста в управлінні, завдяки панелі і цифровому дисплею ви без праці задасте необхідну програму для кожного конкретного випадку, всього передбачено 16 програм. Наприклад, програма антиалерген застосовує високу температуру і додаткове полоскання, що б максимально вимити миючі засоби з тканини, що добре для чутливої ​​шкіри.

Автоматична програма самостійно встановлює необхідний цикл для завантаженої білизни, є швидке прання - всього 20 хвилин. Різноманітність програм моделі дозволяє підбирати найбільш підходящу для кожного конкретного випадку, будьте впевнені, ви досягнете ідеальної чистоти разом з GORENJE.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані