Навушники SONY MDR-ZX660AP Blue (MDRZX660APL.E) - AT022776 - купити Навушники та гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Навушники SONY MDR-ZX660AP Blue (MDRZX660APL.E) - AT022776 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Навушники SONY MDR-ZX660AP Blue (MDRZX660APL.E)

Навушники SONY MDR-ZX660AP Blue (MDRZX660APL.E) - AT022776

Код товару: AT022776
Немає в наявності
Короткий опис:
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм, Конструкція повнорозмірні, Призначення для телефону, для плеєра, для консолі, для комп'ютера, Тип пристрою гарнітура, Підключення дротове, Тип музика і розваги,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм
Конструкция полноразмерные
Призначення для телефона, для плеера, для консоли, для компьютера
Тип устройства гарнитура
Подключение провідне
Тип музыка и развлечения
Тип кріплення дуга над головою
Чувствительность 104 дБ
Колір Blue
Количество PIN (контактов) 4
Сопротивление наушников 40 Ом
Тип излучателя динамический
Минимальная воспроизводимая частота 5 Гц
Максимальная воспроизводимая частота 25 кГц
Длина шнура 1,2 м
Особливості кнопки управления треками, кнопка принять/отклонить вызов
Опис

Придбати Навушники SONY MDR-ZX660AP Blue (MDRZX660APL.E) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Sony MDR-ZX660AP

Нове звучання басів
Точне відтворення басів і пульсації музики завдяки накладним навушникам MDR-ZX660AP з динаміками діаметром 40 мм, які забезпечують глибоке звучання низьких нот і ритмів. Функція управління відтвореного звуку робить звучання низьких нот більш глибоким, зберігаючи чистоту сигналу навіть на великій гучності. А м'які вушні накладки з амортизацією забезпечують комфорт навіть при тривалому використанні.

Широка частотна характеристика
Широка частотна характеристикаБогатые баси і чисте звучання високих нот завдяки розширеному діапазону відтворюваних частот.

Управління за допомогою смартфона
Bluetooth і NFCУправляйте відтворенням музики і викликами з допомогою однієї кнопки за допомогою вбудованого пульта управління.

Динамічний звук, яскраві баси
Оцініть чисте збалансоване звучання у всьому діапазоні частот і потужні баси завдяки поєднанню різних аудіотехнологій.

Глибокі чисті баси
Управління діапазоном відтворюваних звуковФункция управління діапазоном відтворюваних звуків забезпечує потужне звучання низьких нот і відмінно підходить для сучасної музики з багатими басами.

Гучне і чітке звучання будь-якої музики
40-мм неодимові динамикиНеодимовые динаміки діаметром 40 мм забезпечують чисте відтворення звуків в середньому частотному діапазоні і вокальних партій, а великі вентиляційні отвори забезпечують живе і енергійне звучання басів.

Роздільні канали
Розділений заземлюючий кабель для лівого і правого наушникаРаздельные кабелі заземлення для лівого і правого каналів скорочують рівень перехресних перешкод і забезпечують чистий звук без спотворень, що б ви не слухали.

Сумісність зі смартфоном
Здійснюйте дзвінки і відповідайте на дзвінки і перемикайте музичні треки, не доторкаючись до смартфону — тепер це можливо завдяки навушників MDR-ZX660AP з інтуїтивно зрозумілим управлінням.

Відповідайте на дзвінки і перемикайте треки
Вбудований пульт ДУ і микрофонВстроенный пульт керування і мікрофон дозволяють зручно відповідати на дзвінки та керувати відтворенням музики з допомогою однієї кнопки — діставати смартфон з кишені більше не знадобиться.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані