Багатофункціональний пристрій HP 8710 с Wi-Fi (D9L18A) - AT023535 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій HP 8710 с Wi-Fi (D9L18A) - AT023535 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Багатофункціональний пристрій HP 8710 с Wi-Fi (D9L18A)

Багатофункціональний пристрій HP 8710 с Wi-Fi (D9L18A) - AT023535

Код товару: AT023535
Немає в наявності
Короткий опис:

Тип друку кольорова, Тип МФУ струйний, Інтерфейси Wi-Fi, USB, Ethernet, Максимальний формат друку A4, Призначення для малого офісу, Технологія друку струменева,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Максимальний формат друку А4
Місткість лотків для подачі 300 аркушів
Час виходу першої сторінки 9 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 35 арк/хв
Максимальна швидкість кольорового друку 35 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 600x600
Максимальна кількість копій 99 шт
Оптична роздільна здатність сканера 1200 х 1200
Розрядність кольорового сканування 24 біт
Ширина 499 мм
Висота 315.5 мм
Глибина 404.8 мм
Вага 11.5
Тип дисплея кольорова
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій HP 8710 с Wi-Fi (D9L18A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Багатофункціональний пристрій HP 8710 з Wi-Fi (D9L18A)
Це БФП забезпечує професійну якість друку при майже вдвічі меншій вартості однієї сторінки в порівнянні з лазерними принтерами. Функції друку, факсимільного зв'язку, сканування та копіювання допоможуть підтримувати високу продуктивність і справлятися навіть зі складними завданнями. Чудовий рівень професійного офісного кольорового друку. Економте на кольоровому друці професійної якості завдяки практично вдвічі меншій вартості однієї сторінки в порівнянні з лазерними принтерами. Додаткові оригінальні картриджі HP збільшеної місткості дозволяють в два рази збільшити обсяг друку. Оцініть професійну якість кольорового і чорно-білого друку звітів, листів і багато чого іншого. Оригінальні картриджі HP дозволяють отримувати довговічні документи, стійкі до впливу вологи, змазування і вицвітання.

Все, що потрібно для швидкої роботи. Працюйте ефективніше завдяки функціям друку, факсимільного зв'язку, сканування та копіювання, а також пристрою автоматичної подачі документів на 50 аркушів. Функції швидкого двостороннього друку, копіювання і сканування допоможуть у вирішенні завдань бізнесу. Для управління завданнями і вибору профілів друку можна використовувати сенсорний екран з діагоналлю 6,75 см (2,65 "). За допомогою спеціальних бізнес-додатків ви можете відправляти результати сканування по електронній пошті, в мережеві папки або хмарне сховище. Виконуйте друк безпосередньо з мобільного пристрою з будь-якого місця в офісі без підключення до корпоративної мережі. Завдяки можливостям бездротового зв'язку ви легко можете друкувати документи, фотографії та багато іншого практично з будь-якого смартфона або планшета. Для захисту інформації та контролю доступу до конфіденційних завдань друку використовуйте HP JetAdvantage Private Print8.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані