Багатофункціональний пристрій HP 8720 с Wi-Fi (D9L19A) - AT023537 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій HP 8720 с Wi-Fi (D9L19A) - AT023537 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Багатофункціональний пристрій HP 8720 с Wi-Fi (D9L19A)

Багатофункціональний пристрій HP 8720 с Wi-Fi (D9L19A) - AT023537

Код товару: AT023537
Немає в наявності
Короткий опис:

Тип друку кольорова, Тип МФУ струйний, Інтерфейси Wi-Fi, USB, NFC, Ethernet, Максимальний формат друку A4, Призначення для офісу, Технологія друку струменева,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Максимальний формат друку А4
Час виходу першої сторінки 9 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 24 арк/хв
Максимальна швидкість кольорового друку 20 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 600x600
Максимальна кількість копій 99 шт
Оптична роздільна здатність сканера 1200 х 1200
Розрядність кольорового сканування 24 біт
Ширина 500 мм
Висота 339 мм
Глибина від 91 до 120
Вага 15 кг
Тип дисплея кольорова
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій HP 8720 с Wi-Fi (D9L19A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Багатофункціональний пристрій HP 8720 з Wi-Fi (D9L19A)
Конструкція HP Print Forward відповідає всім вимогам сучасних офісів. Контролюйте витрати з HP OfficeJet Pro 8710 завдяки доступній кольорового друку професійної якості. Економте папір і підтримуйте продуктивність на стабільно високому рівні завдяки швидкій двостороннього друку і функцій, призначеним спеціально для великих обсягів офісних завдань. Чудовий рівень професійного офісного кольорового друку. Економте на кольоровому друці професійного якості завдяки практично вдвічі меншій вартості однієї сторінки в порівнянні з лазерними принтерами. Додаткові оригінальні картриджі HP збільшеної місткості дозволяють в три рази збільшити обсяг друку. Оцініть професійну якість кольорового і чорно-білого друку звітів, листів і багато чого іншого. Виконуйте друк документів, стійких до впливу вологи, змазування, вицвітання і виділенню маркером.

Інноваційна конструкція забезпечує неперевершену продуктивність робочих груп. Неймовірно швидка двосторонній друк дозволяє виконувати будь-яке завдання в найкоротші терміни. Оцініть швидку обробку багатосторінкових документів завдяки функції двостороннього сканування і пристрою автоматичної подачі документів на 50 аркушів.
Революційна конструкція забезпечує обробку паперу на рівні лазерних технологій і надзвичайно високу швидкість друку. Друкуйте більше без постійної дозавантаження паперу. Збільште обсяг друку до 500 сторінок, додавши додатковий лоток на 250 аркушів.

Підтримка друку з мобільних пристроїв допоможе в розвитку бізнесу. Технологія NFC дозволяє передавати на принтер документи з мобільних пристроїв без підключення до корпоративної мережі. Виконуйте друк безпосередньо з мобільного пристрою з будь-якого місця в офісі без підключення до корпоративної мережі. Завдяки можливостям бездротового зв'язку ви легко можете друкувати документи, фотографії та багато іншого практично з будь-якого смартфона або планшета. Для захисту інформації та контролю доступу до конфіденційних завдань друку використовуйте HP JetAdvantage Private Print. Робота в офісі ще ніколи не була такою зручною. Керуйте завданнями друку безпосередньо з принтера завдяки сенсорному екрану діагоналлю 10.9 см (4.3 '). За допомогою спеціальних бізнес-додатків ви можете відправляти результати сканування по електронній пошті, в мережеві папки або хмарне сховище. Керувати кольоровим друком і відповідними витрати по всій організації. Забезпечте високу продуктивність робочих груп до п'яти чоловік завдяки пристрою, розрахованому на друк 30.000 сторінок в місяць.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані