Холодильник Haier C2F737CBXG - AT236976 - купити Холодильники в Києві й Україні, доступні ціни на Холодильник Haier C2F737CBXG - AT236976 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Холодильник Haier C2F737CBXG
Холодильник Haier C2F737CBXG
Холодильник Haier C2F737CBXG
Холодильник Haier C2F737CBXG
Холодильник Haier C2F737CBXG

Холодильник Haier C2F737CBXG - AT236976

Код товару: AT236976
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип двокамерний, Загальний об'єм холодильника - 386 л, А++, Корисний об'єм холодильної камери - 278 л, Полки холодильної камери - 5 шт, Корисний об'єм морозильної камери - 108 л, Кількість секцій в морозильній камері - 4 шт., 199.8 см, 59.5 см, 67.2 см, 85 кг, Колір - нержавіюча сталь

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 199.8 см
Тип холодильника двухкамерный
Колір нержавіюча сталь
Расположение морозильной камеры нижнее
Ширина 59.5 см
Общий объем холодильника 386 л
Объем холодильной камеры (полезный) 278 л
Объем морозильной камеры (полезный) 108 л
Глибина 67.2 см
Тип управления электронное
Класс энергопотребления А++
Годовой расход электроэнергии 268 кВт/год
Система размораживания холодильной камеры No Frost
Полки холодильной камеры 5 шт.
Дверные корзины 4 шт.
Контейнер для овощей 1 шт
Полка для бутылок подвесная
Додатково дверная сигнализация, зона свежести, регулируемые ножки, быстрое охлаждение, быстрая заморозка, режим отпуска, myzone
Система размораживания морозильной камеры No Frost
Количество секций в морозильной камере 4 шт.
Вага 85 кг
Виробник Haier
Опис

Ідеальний розмір

Двокамерний холодильник Haier C2F737CBXG відмінно вписується в дизайн і габаритні розміри кожної кухні. Найбільш оптимальне з усіх можливих варіантів розміщення холодильної та морозильної камер дозволяє не нахилятися, а з комфортом діставати необхідні продукти. Висота майже 2 метри дає можливість діставати до верхньої полиці навіть людям невисокого зросту.

Холодильна камера

Холодильне відділення корисним об'ємом 278 л. розділене п'ятьма полками із загартованого скла. Можливість регулювання по висоті дає право самостійно підібрати межполочное відстань, залежно від розміру використовуваної посуду. Використовуючи знімну металеву бутилочнице можна зберігати напої без ризику їх випадання при відкриванні дверцят холодильника. Зона свіжості в нижній частині відділення оптимальна для роздільного зберігання овочів і фруктів. Функціональна дверцята вміщує велику кількість соусів, дрібних баночок і пакетів тетра-пак.

Параметри морозильної камери

Нижня Морозильная камера розділена на 4 полки, що вигідно відрізняє холодильник Haier C2F737CBXG від інших моделей. Різні за розміром, ящики дозволяють більш ретельно розсортувати плодово-ягідні, м'ясні і рибні напівфабрикати. Система швидкої заморозки при - 18 градусах виключає утворення кристалів льоду і розривання волокон в тканинах. Завдяки цьому м'ясо, риба, овочі і фрукти не втрачають своїх властивостей після розморожування.

Інноваційні рішення

Справитися з великою одночасним завантаженням продуктів допоможе індивідуальна розробка - функція SuperCool. Вона знижує температуру в камері до нестандартних + 2 + 4 градусів, що охолоджує продукти набагато швидше і зберігає їх довше. Антибактеріальне покриття камер збереже здорову атмосферу всередині, не допустить утворення цвілі і неприємних запахів. Звуковий сигнал повідомить, якщо дверцята залишилася незакритих.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані