Сервер Lenovo 7X08A01WEA - AT239622 - купити Сервери в Києві й Україні, доступні ціни на Сервер Lenovo 7X08A01WEA - AT239622 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Сервер Lenovo 7X08A01WEA

Сервер Lenovo 7X08A01WEA - AT239622

Код товару: AT239622
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Процесор Intel Xeon Silver 4108
Форм-фактор 1U Rack Form Factor
Количество установленных процессоров 1
Кількість ядер процесора 8
Частота процессора, GHz 1.8 GHz
Сетевой контроллер 1 × RJ-45 IPMI, 2 × RJ-45 Gigabit Ethernet
Контроллер хранилища 530-8i
Слоты для памяти 12 slots
RAID 1, 10
Чіпсет Intel C622
Слоти розширення 1 × PCI-E 3.0 x16, 1 × PCI-E 3.0 x8
Блок питания 750W
Виробник Lenovo
Опис

Придбати Сервер Lenovo 7X08A01WEA Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Вартiсно-ефективна продуктивнiсть

Сервер ThinkSystem SR530 у форм-факторі 1U відрізняється гармонійним поєднанням продуктивності, ємності та вартісної ефективності. Він містить всі компоненти, необхідні забезпечення продуктивності. Поєднання цих компонентів сприяє збільшенню вартісної ефективності системи. В результаті SR530 відповідає вимогам робочих навантажень та бюджетним обмеженням підприємства.

Оптимізація підтримки з урахуванням робочих навантажень

Нові процесори сімейства Intel Xeon Scalable другого покоління відрізняються на 36% вищою продуктивністю порівняно з попереднім поколінням*, підтримують більшешвидку пам'ять TruDDR4 з частотою 2933 МГц, а також розроблені Intel інструкції Vector Neural Network Instruction (VNNI), що збільшують продуктивність процесора за підтримки робочих навантажень, пов'язаних із глибоким навчанням та штучним інтелектом. Нове покоління процесорів Intel відрізняється безліччю покращень, серед яких збільшення продуктивності в розрахунку на ядро (приріст до 6% або менше) та покращені апаратні засоби забезпечення безпеки.

Нові можливості управління ІТ-середовищем

Lenovo XClarity Controller – це вбудований механізм керування, що застосовується у всіх серверах ThinkSystem з метою спрощення, стандартизації та автоматизації основних завдань керування сервером. Lenovo XClarity Administrator — це віртуалізована програма, що служить для централізованого керування серверами ThinkSystem, сховищами даних тамережевими пристроями. Його застосування дозволяє скоротити час виділення ресурсів на 95% або менше, порівняно з виконанням цієї операції вручну.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані