Багатофункціональний пристрій EPSON L4150 c WiFi (C11CG25403) - AT240540 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій EPSON L4150 c WiFi (C11CG25403) - AT240540 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Багатофункціональний пристрій EPSON L4150 c WiFi (C11CG25403)
Багатофункціональний пристрій EPSON L4150 c WiFi (C11CG25403)

Багатофункціональний пристрій EPSON L4150 c WiFi (C11CG25403) - AT240540

Код товару: AT240540
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип МФУ - струйний, технологія друку - струменева, Тип друку - кольоровий, Максимальний формат друку - A4, Максимальна роздільна здатність, dpi - 5760 x 1440, тип сканера - планшетний, інтерфейси - USB

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник EPSON
Технологія друку (БФП) Струменева
Максимальний формат друку А4
Тип друку (БФП) Струменева кольорова
Інтерфейси стандартні Wi-Fi,USB
Швидкість ч/б друку, стор/хв 26-35
Швидкість кольорового друку, стор/хв 11-15
Модуль автоматичного двостороннього друку (дуплекс) немає
Автоподатчик (ADF) немає
Вбудоване СБПЧ є
Місячний друк в діапазоні, копій 0-5000
Максимальна швидкість монохромного друку 33 арк/хв
Максимальна швидкість кольорового друку 15 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 2400 x 1200
Максимальна кількість копій 20 шт
Кількість лотків для подачі 1
Місткість вихідного лотка 30 аркушів
Щільність паперу 64 - 256 г/м²
Опис

Принтер, сканер, копір. Формат: А4;

Швидкість друку: ч/б-33 стор/хв, кол-15 стор/хв, фото 10х15 см - 69 сек.;

Роздільна здатність: 5760х1440 т/д;

Тип сканера: CIS

Роздільна здатність сканування: 1200x2400 т/д.

Роздільна здатність копіювання: 1200x2400 т/д.

Лоток подачі: 100 л;

Щільність: 64-255 г/м2;

Друк без полів: фотографії до формату А4;

Інтерфейс: Hi-Speed USB 2.0, WI-FI;

Навантаження: н/д.

Кількість квітів: 4;

Система заправки чорнила «Key Lock»;

Тип чорнила: кольорові водорозчинні, чорні пігментні;

Чотириколірна система друку, принтер з ємностями для чорнила, що заправляються.

Розмір краплі 3 пл.

Витратний матеріал: контейнери серії C13T03V;

Ресурс стартового набору чорнила: ч/б до 6500 сторінок; колір до 5200 сторінок;

Гарантія: 12 місяців або 30000 відбитків

Багатофункціональний пристрій EPSON L4150 c WiFi (C11CG25403) - багатофункціональний пристрій 3-в-1 з підтримкою WiFi. Надійний і економічний представник серії «Фабрика друку Epson» нового покоління: з фронтальними чорнильними ємностями, контейнерами з вбудованим захисним клапаном і вдосконаленою системою заправки «Key Lock».

Економічний друк документів і фотографій на «Фабриці друку Epson». Особливість всіх пристроїв серії «Фабрика друку Epson» - це низька собівартість друку документів і фотографій. Секрет економічного друку в тому, що «Фабрика друку Epson» працює без картриджів. Замість картриджів пристрої серії використовують великі вбудовані ємності для поповнення чорнила.

Чорнило для пристроїв серії «Фабрика друку Epson» поставляються в контейнерах, обсяг яких в 10 разів перевищує обсяг стандартного картриджа і становить 70 мл кольорових і 127 мл чорного чорнила.

Фронтальні чорнильні ємності. Завдяки фронтальному розташуванню ємностей користувачам простіше відстежувати рівень чорнила. Крім того, подібна конструкція робить новинки до 30% компактніше аналогічних пристроїв попереднього модельного ряду.

«Key Lock» - унікальна система безпечної заправки чорнила. Більше не потрібно турбуватися, про те, що можна переплутати кольори під час заправки чорнила: контейнери різних кольорів мають різну форму носика для заправки, яка підходить тільки до одного заправного отвору за принципом ключа із замком.

Чорнильні контейнери нового покоління - ні краплі мимо. Відтепер користувачам не потрібно боятися того, що вони забруднять руки під час заправки чорнила: з чорнильними контейнерами нового покоління зі спеціальним внутрішнім клапаном - це виключено. При установці контейнера в отвір для заправки клапан відкривається, і чорнило починають надходити в систему друку. Як тільки ви виймаєте контейнер із заправного отвору - клапан закривається, і чорнило залишаються всередині, навіть якщо контейнер знаходиться в перевернутому стані.

3 роки друку без покупки чорнила. Вам не буде потрібно купувати додаткові чорнило, тому що в комплект поставки вже входить набір контейнерів з чорнилом. Одного набору контейнерів вистачить, щоб роздрукувати до 6000 кольорових і 7500 чорно-білих документів.

Бездротове підключення по Wi-Fi. Переваги бездротового підключення в тому, що перебуваючи в будь-якому куточку квартири або офісу, користувач може оперативно роздрукувати необхідні документи або фотографії з будь-якого пристрою з підтримкою Wi-Fi або відсканувати на нього необхідні матеріали. Крім того, ви можете заощадити простір на робочому столі, встановивши принтер в зручному місці.

Друк з мобільних пристроїв. Скачайте і встановіть одне з безкоштовних додатків сервісу Epson Connect на мобільний пристрій (на базі iOS або Android), Додатки сервісу дозволяють друкувати документи і фотографії з мобільних пристроїв, а також сканувати будь-які матеріали. Крім того, можна відправляти на друк документи і фотографії по електронній пошті, вказавши в адресному рядку присвоєний принтеру e-mail адресу.

За яскраві, соковиті фарби і плавні переходи відтінків на фотопапері відповідають водорозчинні чорнило. Саме таке поєднання пігментних і водорозчинних чорнила гарантує відмінну якість друку документів і фотографій.

Висока надійність. Спеціально розроблені матеріали, на основі яких виготовлені компоненти пристрою, забезпечують довгий термін служби принтера і роботу без поломок.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані