NAS Synology DVA3219 - AT244994 - купити NAS в Києві й Україні, доступні ціни на NAS Synology DVA3219 - AT244994 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

NAS Synology DVA3219
NAS Synology DVA3219
NAS Synology DVA3219
NAS Synology DVA3219

NAS Synology DVA3219 - AT244994

Код товару: AT244994
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - класичний, процесор - Intel Atom C3538, системна пам'ять - 4096 Мб, кількість слотів для HDD - 4, підтримувані типи HDD - 3.5" SATA HDD, 2.5" SATA HDD, 2.5" SATA SSD, кількість встановлених HDD - не встановлені, інтерфейси - Ethernet, порти - 4 х RJ-45, 2 x eSATA, 3 x USB 3.0

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Synology
Кількість слотів для HDD 4
Кількість попередньо встановлених HDD не встановлені
Порти 2 x eSATA
Типи HDD, що підтримуються 2.5
Інтерфейси Ethernet
Тип Класичний
Системная память 4096 Мб
Процесор Intel Atom C3538
Тактова частота процесора 2100 МГц
Тип установленной оперативной памяти DDR4
Тип установки настольний
Ширина 250 мм
Довжина 237 мм
Висота 166 мм
Вага 4.92 кг
Опис

DVA3219 - NVR з можливостями глибинного навчання
Представляємо локальне рішення для відеоаналітики на базі штучного інтелекту.
Майбутнє систем відеоспостереження
Відеоаналітіка може змінити способи відеоспостереження: замість того щоб витягувати відзнятий матеріал тільки після події, вона може створювати повідомлення і навіть автоматично запускати відповідні дії під час виникнення події. Завдяки алгоритмам глибинного навчання на базі відеокарти NVIDIA GeForce®, Synology DVA3219 може з точністю визначити події, які дійсно мають значення.

Вбудовані аналітичні модулі дозволяють отримувати практично значиму аналітичну інформацію.
У DVA3219 вбудовані вдосконалені алгоритми глибинного навчання, які перетворять величезна кількість неструктурованих відеоданих для бізнес-аналітики. Значне скорочення робочих навантажень при одночасному підвищенні загального рівня безпеки.

Аналіз відео на сервері
У порівнянні з хмарними моделями або моделями на основі камер, виконання аналізу відео на Synology DVA3219 забезпечує кілька переваг.
Матеріали завантажуються в хмару для аналізу, що усуває проблеми, пов'язані із захистом конфіденційності та виконанням нормативних вимог.
Тільки одноразова покупка обладнання - щомісячні підписки і додаткові витрати на оновлення програмного забезпечення не передбачені.
Замість аналізу після події DVA3219 негайно повідомляє операторів системи безпеки про інцидент, дозволяючи їм відразу ж вжити необхідних заходів. Також не потрібно турбуватися про нестабільний інтернет-з'єднанні або використанні смуги пропускання.
Завдяки сумісності з більш ніж 7600 IP-камерами вам не буде потрібно замінювати камери для підтримки аналітичних функцій - просто використовуйте DVA3219 замість існуючого мережевого відеореєстратора.
Повноцінна система відеоспостереження: автоматизований доступ в будь-який час, в будь-якому місці
Рішення для забезпечення безпеки DVA3219 поєднує в одному пристрої програмне забезпечення для відеоаналітики, зберігання даних і управління відео. Це рішення оптимізовано в плані управління і інтеграції, але при цьому володіє високою функціональністю. Дізнайтеся більше про Synology Surveillance Station

Правила дій
Налаштуйте політики безпеки таким чином, щоб при виконанні умов (наприклад, коли результат аналізу відеоданих перевищує порогове значення) відповідні дії запускалися автоматично, скорочуючи час і зусилля, пов'язані з втручанням фахівця.

Простота експлуатації
Додавання камер і управління ними, перехід між трансляціями в реальному часі і записами, а також настройка профілів і політик спрощується завдяки графічному інтерфейсу користувача, що працює в багатозадачному режимі; це дозволяє скоротити час навчання нових операторів системи безпеки.

Підтримка різних платформ
Отримуйте доступ до системи відеоспостереження, де б ви не знаходилися - за допомогою настільного клієнта, будь-якого поширеного веб-браузера або мобільного додатка.

Підтримка API-інтерфейсів
Комплексна документація доступна стороннім розробникам, які хочуть інтегрувати свої продукти або програми з Surveillance Station.

Єдина служба підтримки
Інтегрована система має єдину довідкову службу підтримки; вам більше не потрібно звертатися окремо до постачальників апаратного і програмного забезпечення для усунення проблем.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані