Хлібопічка Gorenje BM 1210 BK (BM1210BK) - AT245671 - купити Хлібопічки в Києві й Україні, доступні ціни на Хлібопічка Gorenje BM 1210 BK (BM1210BK) - AT245671 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Хлібопічка Gorenje BM 1210 BK (BM1210BK)
Хлібопічка Gorenje BM 1210 BK (BM1210BK)
Хлібопічка Gorenje BM 1210 BK (BM1210BK)
Хлібопічка Gorenje BM 1210 BK (BM1210BK)
Хлібопічка Gorenje BM 1210 BK (BM1210BK)
Хлібопічка Gorenje BM 1210 BK (BM1210BK)

Хлібопічка Gorenje BM 1210 BK (BM1210BK) - AT245671

Код товару: AT245671
В наявності
3 999 грн
Короткий опис:
Потужність - 800 Вт, максимальна вага випічки - 1200 г, вибір розміру хліба - так, вибір кольору скориночки - так, габарити - 42.5 х 27.8 х 26.2 см, вага - 6.1 кг, колір - чорний

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Максимальный вес выпечки 1200 г
Потужність 800 Вт
Варианты цвета корочки светлая, золотистая, темная
Форма для выпечки хлеба прямоугольная
Программы французский хлеб, шарлотка, основной, варенье, ржаной хлеб, кекс, джем, пшеничный хлеб, диетический хлеб
Колір Чорний
Дисплей да
Матеріал корпусу пластик
Комплектація мерный стакан, мерная ложка, книга рецептов
Габарити 42.5 х 27.8 х 26.2 см
Вага 6.1 кг
Опис

Смачна випічка власного приготування
Смачна і ароматна випічка з натуральних компонентів, приготовлена ​​власноруч, стане справжньою окрасою столу, що можливо завдяки хлібопічці. В такому випадку, кращим вибором стане модель BM1210BK від перевіреного виробника Gorenje. Цей простий девайс стане незамінним помічником для кожної господині. 

Панель управління і дизайн
Насичений чорний колір цього кухонного апарату гармонійно доповнений сірими лініями, що вписується в приміщення з будь-яким інтер'єром. Корпус пристрою зроблений з міцного пластику, а сама форма для випікання з метала. Дуже зручна електронна панель управління хлібопічки Gorenje BM1210BK дозволить швидко і просто управляти всіма процесами приготування. Дисплей допоможе контролювати їх, а за створенням кулінарного шедевра можна спостерігати через оглядове вікно. 

Характеристики та переваги хлібопічки Gorenje BM1210BK
Великий вибір програм, за допомогою яких можна випікати, порадує своїм достатком, тим більше, що ціна Gorenje BM1210BK доступна навіть пересічному користувачеві. На ранок ароматні булочки, в обід свіжий запашний хліб, на вечерю шарлотка або кекс - і це далеко не всі можливості цього пристрою. За допомогою спеціальної програми ви також зможете порадувати дітей, приготувавши смачний джем або варення. Вбудований таймер допоможе вибрати час готування, а опція відкладеного запуску почне його в потрібний момент. 

Додаткові функції
Замісити тісто з допомогою хлібопічки Gorenje BM1210BK, ви значно прискорите і спростите всю процедуру випікання. Функція збереження теплоти дозволить завжди насолоджуватися гарячою випічкою. Від збою налаштованої програми (при проблемах в електропостачанні) вбереже функція збереження процесу із запам'ятовуванням до 10 хвилин. Потужність приладу залишає 800 Вт.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані