Пральна машина BEKO HTE7736XC0 - AT247302 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина BEKO HTE7736XC0 - AT247302 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пральна машина BEKO HTE7736XC0
Пральна машина BEKO HTE7736XC0
Пральна машина BEKO HTE7736XC0
Пральна машина BEKO HTE7736XC0
Пральна машина BEKO HTE7736XC0
Пральна машина BEKO HTE7736XC0
Пральна машина BEKO HTE7736XC0
Пральна машина BEKO HTE7736XC0
Пральна машина BEKO HTE7736XC0

Пральна машина BEKO HTE7736XC0 - AT247302

Код товару: AT247302
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Спосіб установки - окремо, тип - автомат, кількість обертів - 1400 об / хв, максимальне завантаження - 7 кг, кількість програм - 15, 87 см, 63 см, 51 см, Колір корпусу - білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BEKO
Максимальная загрузка 7 кг
Глибина 51 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат, Полногабаритные 48-65 см
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 15
Программы стирки экспресс 15', BabyProtect + стирка и сушка, сушка синтетики, сушка хлопка, стирка+сушка, Хлопок Эко, Очистка барабана, слив + отжим, полоскание, рубашки, обработка паром, быстрая стирка, хлопок, синтетика, ручная стирка, Пуховые вещи
Класс стирки A+
Класс энергопотребления А+
Класс отжима А+
Количество оборотов 1400 об/мин
Функції конденсационная система сушки
Особливості Отсрочка старта, Очистка барабана, возможность дозагрузки белья, обработка паром, Сертификат Woolmark, SteamCare, защита от детей, система AquaStop
Колір корпусу White
Висота 87 см
Ширина 63 см
Вага 6.6 кг
Опис

Придбай Пральна машина BEKO HTE7736XC0 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Висока ефективність, довговічність і низький рівень шуму

Не переживайте про рахунки за електроенергію і позбавте себе від головного болю під час прання і сушіння одягу. Безщітковий двигун ProSmart забезпечує низьку витрату електроенергії і рівень шуму, а також відрізняється більш високою надійністю. Завдяки цьому ви можете використовувати пральну машину з сушкою максимально ефективно без шкоди для щомісячного бюджету і душевного спокою.

Чистий барабан без неприємних запахів

Через певний час експлуатації машини в барабані починає з'являтися неприємний запах з-за високої вологості. Програма DrumClean + з технологією AirTherapy® створює додаткову циркуляцію теплого повітря для усунення запахів і глибокого очищення барабана. Пам'ятайте, що чистий барабан – запорука чистоти речей після кожного прання.

Прання та сушка 1 кг речей за 1 годину

Через годину запланована важлива зустріч або перше побачення, а в шафі немає жодної чистої речі? Цього часу достатньо, щоб випрати і висушити 1 кг речей за допомогою програми Wash & Wear. Тепер ваші речі будуть повністю готові всього за годину.

Ультра гігієнічний результат при будь-якій температурі

Люди, які страждають на алергію, прекрасно знають, що на одязі можуть залишатися бактерії і мікроскопічні кліщі навіть після прання. Програма Hygiene + Wash & Dry об'єднує в собі спеціальні налаштування температури з додатковими циклами полоскання і віджимання, забезпечуючи повне видалення цих мікроорганізмів з речей. Програма працює в діапазоні від 20°C до 90° C, при цьому, згідно з даними товариства Allergy UK, прання при 60°C видаляє до 99,9% алергенів.

Спеціальна програма для вовняних речей, які допускають прання у пральній машині

Ручне прання вовняних речей залишилася в минулому. Їй на зміну прийшла програма догляду за одягом Woolmark, яка регулює обертання барабана для дбайливого прання вовняних речей. Більше не потрібно турбуватися про те, що вовняні речі можуть сісти або зіпсуватися в пральній машині.

Сертифікований режим ручного прання Woolmark

Ручне прання і сушіння вовняних речей на повітрі залишилися в минулому. Їм на зміну прийшла програма догляду за одягом Woolmark, яка регулює обертання барабана для дбайливого прання і сушіння вовняних речей. Більше не потрібно турбуватися про те, що вовняні речі можуть сісти або зіпсуватися в пральній машині з сушкою.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані