Пральна машина Gorenje WEI843B - AT248963 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Gorenje WEI843B - AT248963 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пральна машина Gorenje WEI843B
Пральна машина Gorenje WEI843B
Пральна машина Gorenje WEI843B

Пральна машина Gorenje WEI843B - AT248963

Код товару: AT248963
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Спосіб установки - окремо, тип - автомат, кількість обертів - 1400 об / хв, максимальне завантаження - 8 кг, кількість програм - 16, 85 см, 60 см, 54.5 см, Колір корпусу - чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Максимальная загрузка 8 кг
Глибина 54.5 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 16
Программы стирки Eco, авто оптимальная, быстрая стирка, гипоаллергенная стирка, отжим, полоскания, пуховое одеяло, ручная стирка, синтетика, смешанные ткани, спорт, хлопок, шерстяные изделия
Класс стирки A+
Класс энергопотребления А+
Класс отжима в
Количество оборотов 1400 об/мин
Функції выбор количества оборотов отжима, выбор температуры, отмена отжима, отсрочка стирки, самоочистка, Старт/Пауза
Особливості замок от детей, звуковой сигнал окончания программы
Колір корпусу Чорний
Висота 85 см
Ширина 60 см
Цвет дверцы Чорний
Вага 68.5 кг
Опис

Придбай Пральна машина Gorenje WEI843B Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Пральна машина gorenje WEI843A виготовлена ​​на європейському заводі в Словенії (гарантія 2 роки). Вся геометрія корпусу, відділення для завантаження порошку, секція для завантаження білизни з великою дверцятами і зручною ручкою для відкривання, разом з прекрасним і інтуїтивно зрозумілим блоком управління машини - чудово гармонують один з одним і втілюють в собі строгість і елегантність.

Пральна машина Gorenje WEI843A має дизайн і габаритні розміри які підійдуть як для великих, вишуканих квартирних рішень в стилі hi-tech, так і для невеликих квартир. Всі деталі та комплектуючі виконані з якісного матеріалу, які проходили неодноразові тести на заводі-виробнику.

Технологія SensoCare. Ні вібрації - немає шуму. Нові ребра жорсткості на бічних стінках StableTech і дно забезпечують підвищену стійкість пральних машин SensoCare і істотно знижують вібрацію і рівень шуму навіть при високій швидкості віджиму.

Технологія SensoCare. Щоб білизна пахло чистотою. Ця програма підтримує ідеальну чистоту і стерильність бака машини, що забезпечує приємний запах білизни. Прання при низьких температурах з екологічними неагресивними засобами створює сприятливі умови для розвитку бактерій, через що чиста білизна може мати неприємний запах. Програма «Самоочищення» виконується без завантаження білизни і усуває бактерії в баку машини.

Технологія SensoCare. Чутлива турбота про будь-якому одязі. Унікальний барабан з хвилеподібним узором в поєднанні зі спеціальними хвилеподібними 3D ребрами, забезпечують делікатну турботу для ідеальної чистоти білизни з мінімальною кількістю складок.

Технологія SensoCare. Міцний бак - впевненість в роботі. Бак пральної машини виготовлений з дуже міцного матеріалу. Пральні машини з підвищеною частотою віджиму і великим об'ємом завантаження обладнані баком, виготовленим з матеріалу FiberTech. Цей матеріал має чудові механічні властивості і надзвичайно стійкий до температури і впливу хімічних засобів. У порівнянні з баками з нержавіючої сталі цей бак стійкий до корозії. Інші моделі обладнані баком з високотехнологічного матеріалу CarboTech, який має виняткову міцність, а тому підходить для моделей зі швидкістю віджиму 1400 об. / Хв.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані