Навушники Sennheiser MOMENTUM M2 IEG Black (506244) - AT025354 - купити Навушники та гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Навушники Sennheiser MOMENTUM M2 IEG Black (506244) - AT025354 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Навушники Sennheiser MOMENTUM M2 IEG Black (506244)

Навушники Sennheiser MOMENTUM M2 IEG Black (506244) - AT025354

Код товару: AT025354
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм, Конструкція внутрішньоканальні, Призначення для телефону, для плеєра, Тип пристрою гарнітура, Підключення дротове, Тип музика і розваги,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Sennheiser
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм
Конструкция внутриканальные
Призначення для телефона, для плеера
Тип устройства гарнитура
Подключение провідне
Тип музыка и развлечения
Чувствительность 118 дБ
Колір Чорний
Количество PIN (контактов) 4
Сопротивление наушников 18 Ом
Тип излучателя динамический
Минимальная воспроизводимая частота 15 Гц
Максимальная воспроизводимая частота 22 кГц
Чувствительность микрофона 44 dB
Минимальная воспринимаемая частота микрофона 100 Гц
Максимальная воспринимаемая частота микрофона 10 кГц
Длина шнура 1,2 м
Особливості регулятор громкости, кнопка принять/отклонить вызов
Опис

Придбати Навушники Sennheiser MOMENTUM M2 IEG Black (506244) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Серія Sennheiser MOMENTUM прославилася революційним поєднанням першокласного звуку, стильного дизайну і преміальних матеріалів. Зустрічайте нового представника сімейства– внутрішньоканальні навушники MOMENTUM In-Ear.
Об'єднуючи елегантний, ергономічний дизайн з випромінювачами, виготовленими за новою лідирує у своєму класі – фірмової технології від Sennheiser, новинка забезпечує звуковий почерк MOMENTUM: потужні баси, детальну передачу вокалу і широку звукову сцену.
Насолоджуйтеся все тим же безкомпромісно чистим звучанням в компактному варіанті вставних навушників з унікальним і стильним чорно-червоним дизайном.
Справжня якість MOMENTUM визначається не тільки чудовим звуком Sennheiser, але і багатством дрібних деталей – від скрупульозно розрахованих звуководів з нержавіючої сталі до багатофункціонального 3-кнопкового пульта дистанційного керування з інтегрованим мікрофоном (доступний варіант для Apple і Android).
Витончений і високотехнологічний дизайн витриманий в одному стилі і починається з більш ніж 200 контрастних червоних стібків, що прикрашають чорно-глянцеву блискавку на чохлі, який захищає навушники. Кабель еліптичної форми (служить для мінімізації заплутування) веде до глянцево-червоних корпусів навушників. Видатні якості дизайну також поширюються і на посадку моделі. Завдяки ергономічному корпусу з 15° нахилом, невеликому перерізу звуководів і комплекту м'яких насадок чотирьох розмірів Ви зможете забути, що MOMENTUM In-Ear знаходяться у Ваших вухах.
Щоб досягти безкомпромісного звуку MOMENTUM в такому компактному корпусі, довелося об'єднати високоякісні матеріали з майстерністю і багаторічним досвідом інженерів Sennheiser. Ось чому акустичні компоненти моделі MOMENTUM In-Ear не містять пластику. Вони виготовлені з нержавіючої сталі з застосуванням високоточної технології механічної обробки. Це не та різниця, яку можна побачити – але Ви точно відчуєте її потужною, але в повній нюансів подачі звуку!

Особливості:
• Першокласні стиль і звук сімейства MOMENTUM
• Нові драйвери і акустична трубка з нержавіючої сталі
• Ергономічно вигнутий корпус для комфортної посадки
• Ефективне пасивне шумозаглушення
• 3-кнопковий пульт ДУ з мікрофоном для AppleiOS
• Еліптичний, неспутывающийся кабель
• Оригінальний футляр в комплекті

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані