Навушники Sennheiser HD 4.30i Black (506780) - AT025773 - купити Навушники та гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Навушники Sennheiser HD 4.30i Black (506780) - AT025773 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Навушники Sennheiser HD 4.30i Black (506780)

Навушники Sennheiser HD 4.30i Black (506780) - AT025773

Код товару: AT025773
Немає в наявності
Короткий опис:
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм, Конструкція повнорозмірні, Призначення для телефону, для плеєра, Тип пристрою гарнітура, Підключення дротове, Тип музика і розваги,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Sennheiser
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм
Конструкция полноразмерные
Призначення для телефона, для плеера
Тип устройства гарнитура
Подключение провідне
Тип музыка и развлечения
Тип кріплення дуга над головою
Чувствительность 120 дБ
Колір Чорний
Количество PIN (контактов) 4
Сопротивление наушников 18 Ом
Тип излучателя динамический
Минимальная воспроизводимая частота 18 Гц
Максимальная воспроизводимая частота 22 кГц
Чувствительность микрофона 44 dB
Минимальная воспринимаемая частота микрофона 100 Гц
Максимальная воспринимаемая частота микрофона 10 кГц
Длина шнура 1,4 м
Особливості съемный кабель, складной механизм, регулятор громкости, кнопки управления треками, кнопка принять/отклонить вызов
Диаметр излучателя 32 мм
Опис

Придбати Навушники Sennheiser HD 4.30i Black (506780) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Sennheiser HD 4.30 , оснащена мініатюрним 3-кнопковим пультом, який вбудований безпосередньо в кабель, за допомогою якого можна дистанційно керувати функціями аудіосупроводу плеєра iPhone, iPad, iPod або Android-смартфона або планшета, приймати і робити телефонні дзвінки. Модель також відрізняється особливою міцністю і може складатися.

Sennheiser HD 4.30 - і кожен новий день зазвучить ще краще
З ними взагалі можна ніколи не розлучатися. Яскраві і різнопланові, HD 4 - це фірмова якість Sennheiser, втілена в цілій серії надійних накладних навушників, розроблених спеціально для задоволення всіх аудіоапетитів сучасного мобільного слухача.

Серія Sennheiser HD 4.30
Надійна конструкція, продуманий функціонал, високий комфорт і якісне виконання - завдяки такому набору ключових переваг HD 4.30 не просто добре підходить для мобільного використання, а є оптимальним варіантом гарнітури для сучасного мобільного користувача. А біла або чорна HD 4.30 - це вже, як ви побажаєте.

Звук, з яким не хочеться розлучатися
З HD 4.30 ви отримуєте можливість слухати чистий і потужний звук Sennheiser в будь-якому зручному для вас місці і в будь-який час. Закрите акустичне оформлення дозволяє HD 4.30 створювати виняткову аудіоатмосферу з надзвичайно точним акустичним відгуком і багатим динамічним басом.

Розкішний функціонал
Оснащення HD 4.30 повною мірою відповідає високій якості її звучання. Гарнітура комплектується одностороннім кабелем, що не спутується, і на якому розміщений мініатюрний блок з вбудованим 3-кнопковим пультом дистанційного керування та мікрофоном. Пульт оптимізований для роботи з основними функціями аудіоплеєрів мобільних девайсів на базі операційної системи Android або iOS. З його допомогою можна також зробити або прийняти телефонний дзвінок в мобільному режимі. М'які амбушюри з високоякісного ледерину добре захищають від зовнішнього шуму, тому музику з плеєра чи голос співрозмовника на іншому кінці лінії ви завжди будете чути без перешкод, без дискомфорту і як завгодно довго. А коли своєю HD 4.30 ви не користуєтеся, її можна скласти і заховати в фірмовий чохол, в якому гарнітуру зручно носити та зберігати.

Незалежно від варіанту виконання HD 4.30 звучить однаково прекрасно, тому вибір кольору ми залишаємо на ваш розсуд – чорний або білий.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані