Навушники Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset (20407) - AT025801 - купити Навушники та гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Навушники Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset (20407) - AT025801 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Навушники Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset (20407)

Навушники Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset (20407) - AT025801

Код товару: AT025801
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Інтерфейс підключення USB, Конструкція повнорозмірні, Призначення для консолі, для комп'ютера, Тип пристрою гарнітура, Підключення дротове, Тип геймерські (ігрові),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Trust
Інтерфейс підключення USB
Конструкция полноразмерные
Призначення для консоли, для компьютера
Тип устройства гарнитура
Подключение провідне
Тип геймерские (игровые)
Тип кріплення дуга над головою
Колір Blue, Black
Тип излучателя динамический
Длина шнура 3 м
Особливості регулятор громкости, подсветка, кнопка включения/выключения микрофона
Опис

Придбати Навушники Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset (20407) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Навушники Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset (20407)
Ігрова гарнітура з підсвічуванням, технологією вібрації на низьких частотах і об'ємним звучанням формату 7.1. У кожному навушнику розташовано 5 випромінювачів (динаміків) з різною потужністю і розміром, це дає звучання 7.1. Dolby Virtual Surround.

Особливості: технологія віртуального об'ємного звуку формату 7.1 створює враження реалістичного звучання. Зручні амбушюри, покриті спеціальним сітчастим матеріалом.
Незапутивающійся нейлоновий кабель в оплетке. Потужні динаміки діаметром 50 мм з вібрацією на низьких частотах. USB-підключення для кращої якості передачі звуку і голосу.
Кнопки регулювання гучності і відключення звуку на дроті. Підсвічування навушників і мікрофону. Налаштування: гучність: +/-. Вібрація Басс: on / off. Підсвічування: on / off. Сумісність ОС: Windows XP / Vista / 7/8/10.

Під маркою Trust випускаються стильні аксесуари для цифрової техніки, кращі за співвідношенням ціни і якості. Продукція, яку випускає компанія Trust з локальними мережами збуту і неперевершеною технічною підтримкою, відповідає всім вашим потребам і очікуванням. У широкому асортименті Trust знайдеться все, що тільки можна побажати. Вся продукція Trust відрізняється зовнішньою привабливістю, простотою застосування, доступною ціною.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані