Багатофункціональний пристрій XEROX WC 3335DNI (WiFi) (3335V_DNI) - AT026625 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій XEROX WC 3335DNI (WiFi) (3335V_DNI) - AT026625 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Багатофункціональний пристрій XEROX WC 3335DNI (WiFi) (3335V_DNI)

Багатофункціональний пристрій XEROX WC 3335DNI (WiFi) (3335V_DNI) - AT026625

Код товару: AT026625
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип друку монохромна, Тип МФУ лазерний, Інтерфейси Wi-Fi, USB, Ethernet, Максимальний формат друку A4, Призначення для офісу, Технологія друку лазерна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник XEROX
Максимальний формат друку А4
Місткість лотків для подачі 350 аркушів
Час виходу першої сторінки 6.5 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 33 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 600x600
Максимальна кількість копій 999 шт
Оптична роздільна здатність сканера 600 х 600
Місткість вихідного лотка 150 аркушів
Ширина 415 мм
Висота 449 мм
Глибина 421 мм
Вага 15.5
Тип дисплея кольорова
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій XEROX WC 3335DNI (WiFi) (3335V_DNI) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Новий монохромний мережевий пристрій формату А4 WorkCentre 3335, який прийшов на зміну WorkCentre 3315, володіє високою надійністю, продуктивністю і відмінною якістю друку. Пристрій розроблений для ефективного виконання повсякденних офісних завдань. Незважаючи на наявність різноманітних функцій, апарат зручний і простий у використанні. Управління апаратом здійснюється з кольорового сенсорного екрану розміром 4.3 дюйма.

Багатофункціональний пристрій WorkCentre 3335 друкує зі швидкістю 33 сторінки в хвилину. Потужний процесор з тактовою частотою 1 ГГц, пам'ять 1,5 Гб забезпечують високу продуктивність обох моделей. Поєднання функцій 4х пристроїв в одному — принтера, копера, сканера і факсу — дозволяє економити витрати на електроенергію та витратні матеріали, а також значно економить місце в офісі при розміщенні.

Ємні лотки подачі паперу забезпечують безперебійний друк протягом тривалого часу, а можливість встановлення додаткового лотка подачі аркушів забезпечить друк ще більших обсягів. Висока ємність і роздільна архітектура витратних матеріалів (роздільні тонер-картридж і барабан) забезпечують одну з кращих вартостей відбитка в сегменті.

Багатофункціональний пристрій WorkCentre 3335 оснащено найсучаснішими технологіями: широкі можливості бездротового доступу завдяки вбудованому модулю Wi-Fi, опціональна підтримка технології NFC, підтримка бездротового друку з мобільних пристроїв за допомогою технологій AppleAirPrint, GoogleCloudPrint, Xerox Print Service і Mopria, наявність новітніх функцій безпеки для підвищеного контролю та захисту даних.

Ключові переваги:

Ефективність і продуктивність:
• широкий функціонал
• багата базова комплектація
• наявність ADF автоподатчика
• інтуїтивно зрозумілий інтерфейс
Компактний дизайн:
• функції 4х пристроїв в одному (принтер/копір/сканер/факс)
• широкі можливості бездротового підключення
Низька вартість друку та володіння:
• роздільна архітектура витратних матеріалів
• картридж підвищеної ємності на 15 000 сторінок

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані