NAS 3.5" 0-16TB Western Digital (WDBBCL0000NBK-EESN) - AT027282 - купити NAS в Києві й Україні, доступні ціни на NAS 3.5" 0-16TB Western Digital (WDBBCL0000NBK-EESN) - AT027282 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

NAS 3.5" 0-16TB Western Digital (WDBBCL0000NBK-EESN)

NAS 3.5" 0-16TB Western Digital (WDBBCL0000NBK-EESN) - AT027282

Код товару: AT027282
Немає в наявності
Короткий опис:
Кількість слотів для HDD 2, Кількість встановлених HDD не встановлені, Функції функція відновлення RAID-масиву, сканування на збійні блоки, зміна рівня RAID, збільшення ємності дискового простору RAID-масиву, Порти 2 х RJ-45, 1 x USB 3.0, Підтримка рівнів RAID 10, 5, 1, 1+0, 0, Підтримувані типи HDD 3.5” SATA,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Western Digital
Кількість попередньо встановлених HDD не встановлені
Функції изме, сканирование на сбойные блоки, функция восстановления RAID-массива
Порти 1 x USB 3.0, 2 х RJ-45
Підтримка рівнів RAID 1+0, 5
Типи HDD, що підтримуються 3.5” SATA
Максимальный объем памяти внутренних HDD 16000 Гб
Інтерфейси Ethernet
Тип Класичний
Системная память 4096 Мб
Процесор Intel Pentium N3710
Тактова частота процесора 1600 МГц
Тип установленной оперативной памяти DDR 3
Поддерживаемые файловые системы EXT3, EXT4, FAT32, HFS+
Безпека IP-фильтрация, безопасное HTTPS соединение, защита сетевого доступа
Ширина 108 мм
Довжина 216 мм
Висота 147 мм
Опис

Придбати NAS 3.5" 0-16TB Western Digital (WDBBCL0000NBK-EESN) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

В ОСНОВІ ЕФЕКТИВНОЇ КОМАНДНОЇ РОБОТИ
My Cloud Pro — це лінійка ємних мережевих накопичувачів, на яких ваш творчий колектив може зберігати, редагувати, спільно використовувати файли скрізь, де є підключення до Інтернету. Сумісність з комп'ютерами Mac і ПК дозволяє захищати матеріали в будь-якій ОС, а централізоване зберігання фотографій, відео і файлів — оптимізувати творчі та робочі процеси вашої команди.

ВСЕ В ПОВНОМУ ПОРЯДКУ
Завдяки великій ємності мережевого накопичувача ви можете централізовано зберігати всі свої фотографії. Крім того, накопичувач оснащений чотириядерним процесором Intel Pentium N3710 і 4 ГБ RAM, завдяки чому ви можете без проблем транслювати відео в форматі HD і користуватися матеріалами спільно з іншими користувачами. Використовуючи пристрій серії My Cloud Pro, ви зможете зберігати всі свої робочі файли, фотографії у форматі RAW і їх відредаговані версії в одному легкодоступному місці.

ЕКСПРЕС-КОПІЮВАННЯ
У пристроїв серії My Cloud Pro є вбудована кнопка копіювання, яка дозволяє створювати резервні копії та зберігати всі матеріали одним рухом. Пристрої серії My Cloud Pro також сумісні з exFAT, що дозволяє підключати до них камеру або зовнішній жорсткий диск, наприклад My Passport Wireless Pro, і автоматично вивантажувати все зняте відразу після зйомок.

ЗАХИСТ ДАНИХ НА СВОЇХ УМОВАХ
Різні конфігурації RAID дають можливість захищати вашу цифрову бібліотеку саме так, як вам потрібно, тоді як захист паролем і шифрування тома за алгоритмом AES з 256-розрядним ключем допомагає вберегти файли від сторонніх очей. В додаток до цього пристрою серії My Cloud Pro оснащені двома портами живлення на випадок відмови джерела живлення, так що в них є все необхідне, щоб забезпечити безпеку ваших даних.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані