Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF232w c Wi-Fi (1418C043) - AT027699 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF232w c Wi-Fi (1418C043) - AT027699 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF232w c Wi-Fi (1418C043)

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF232w c Wi-Fi (1418C043) - AT027699

Код товару: AT027699
Немає в наявності
Короткий опис:

Тип друку монохромна, Тип МФУ лазерний, Інтерфейси Wi-Fi, USB, Ethernet, Максимальний формат друку A4, Призначення для малого офісу, Технологія друку лазерна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Canon
Максимальний формат друку А4
Час виходу першої сторінки 6 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 23 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 600x600
Максимальна кількість копій 999 шт
Додаткові функції при копіюванні копіювання 2 на 1, копіювання 4 на 1, сортування
Оптична роздільна здатність сканера 600 х 600
Розрядність кольорового сканування 24 біт
Розрядність сканування з відтінками сірого 256 біт
Ширина 390 мм
Висота 312 мм
Глибина 371 мм
Вага 10.2
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF232w c Wi-Fi (1418C043) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF232w c Wi-Fi (1418C043)
Потужний монохромний багатофункціональний лазерний пристрій з підтримкою мережевого друку для невеликих офісів з напруженим графіком роботи. Збільште продуктивність за допомогою швидкої автоматичного двостороннього друку і пристрою автоматичної подачі документів. Створіть ефективний робочий процес завдяки швидким клавішам доступу.

Потужний багатофункціональний пристрій
У цьому компактному і стильному монохромному лазерному пристрої немає органічно поєднуються функції професійного високоякісного друку, сканування, копіювання та факсимільного зв'язку. Це дозволяє заощадити місце.

Швидкий друк і копіювання
Завдяки швидкій монохромного друку в форматі A4 і копіювання зі швидкістю 23 стор / хв., А також функції швидкого друку першої сторінки з режиму сну вам не доведеться чекати, поки пристрій видасть готові документи.

Ефективний двосторонній друк
Багатосторінкове сканування та копіювання виконуються швидко і ефективно завдяки вбудованому пристрою автоматичної подачі документів на 35 сторінок і касеті для паперу на 250 аркушів. Економте гроші за рахунок економії паперу і друкуйте документи, які виглядають професійно, за допомогою функції автоматичного двостороннього друку.

Швидка, проста і тиха робота
Управляти пристроєм i-SENSYS MF232w просто і зручно. Пристрій обладнаний великим сенсорним РК-дисплеєм із змінним кутом нахилу, на якому відображається вся необхідна інформація. Панель можна повернути вертикально або екраном вгору для зручності роботи. Для підвищення ефективності роботи можна легко налаштувати сканування та копіювання в один дотик кнопки - наприклад, зберегти скановані зображення в файл або заощадити папір, скопіювавши кілька зображень на один лист. У тихому режимі гучність робочих шумів зменшується, завдяки чому операції виконуються тихіше і не відволікають від роботи ваших колег.

Ефективне використання енергії серед аналогів
Розроблена компанією Canon технологія термозакрепленія за запитом забезпечує практично миттєвий прогрів і дозволяє економити електроенергію без впливу на продуктивність. Пристрій демонструє найнижчий показник середнього споживання електроенергії (TEC) в своєму класі і споживає всього 1.7 Вт в сплячому режимі.

Багатофункціональний картридж
Універсальний картридж забезпечує роботу без необхідності технічного обслуговування і одночасно високу якість друку. Оригінальний лазерний картридж Canon, що містить тонер, барабан і елементи чищення, можна легко замінити за кілька секунд.

Переваги
• Стильне і компактне монохромне лазерне багатофункціональний пристрій, який підтримує роботу в мережі
• Встигайте більше завдяки двостороннього друку
• Просте управління завдяки великому сенсорному дисплею зі змінним кутом нахилу
• Швидке виведення першої сторінки завдяки технології швидкого друку

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані