Багатофункціональний пристрій EPSON L605 (C11CF72403) - AT027814 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій EPSON L605 (C11CF72403) - AT027814 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Багатофункціональний пристрій EPSON L605 (C11CF72403)

Багатофункціональний пристрій EPSON L605 (C11CF72403) - AT027814

Код товару: AT027814
Немає в наявності
Короткий опис:

Тип друку кольорова, Тип МФУ струйний, Інтерфейси USB, Ethernet, Максимальний формат друку A4, Призначення для дому, Технологія друку струменева,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник EPSON
Максимальний формат друку А4
Місткість лотків для подачі 150 аркушів
Максимальна швидкість монохромного друку 13 арк/хв
Максимальна швидкість кольорового друку 7 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 2400 x 1200
Максимальна кількість копій 99 шт
Щільність паперу 64 - 255 г/м²
Ширина 515 мм
Глибина 360 мм
Вага 6.6 кг
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій EPSON L605 (C11CF72403) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Багатофункціональний пристрій EPSON L605 (C11CF72403) - це багатофункціональний пристрій серії «Фабрика друку Epson» для офісу. Воно відповідає всім вимогам бізнес-користувачів до пристроїв такого класу.

Забудьте про картриджах
Особливість всіх пристроїв серії «Фабрика друку Epson» - це друк без картриджів. Замість картриджів в Epson L605 вбудовані великі ємності для чорнила. Обсяг чорнильних контейнерів для принтерів серії «Фабрика друку Epson» в 10 разів перевищує обсяг стандартного картриджа і вміщує 70 мл кольорових і 140 мл чорного чорнила. Заправити принтер легко - достатньо перевернути контейнер з чорнилом носиком вниз і перелити чорнило в ємності до зазначеної відмітки.

Друкуйте до 3-х років без покупки витратних матеріалів
Вам не буде потрібно купувати додаткові чорнило, тому що в комплект поставки вже входить два набори контейнерів з чорнилом. Цих чорнила вистачить, щоб роздрукувати до 11000 кольорових і 11000 ч / б документів1. При середній щомісячної навантаженні в 300 сторінок цього набору чорнила вам вистачить на 3 роки печаті2.

Економте папір з функцією автоматичного двостороннього друку
Завдяки функції автоматичного двостороннього друку, ви можете друкувати з двох сторін аркуша. Так ви знизите витрати на папір.

Розміщуйте пристрій у будь-якому місці
Папір в принтер завантажується через фронтальний лоток (до 150 аркушів). Ви можете встановити принтер навіть в невисокій полиці і завжди мати доступ до лотка для паперу.

Друкуйте чіткі ч / б документи як на лазерному принтері
При друку пристрій використовує унікальні пігментні чорнило Epson чорного кольору, які забезпечують:
Чіткий текст і графіку на звичайному папері;
Відбитки миттєво висихають;
Чи не змащуються при виділенні маркером;
Чи не розтікаються при попаданні води.
Друкуйте і сканувати по Wi-Fi

Підключіть ваш ПК до Epson L605 по Wi-Fi і сканувати або друкуйте документи з будь-якого куточка квартири або офісу без необхідності проводового підключення.

Друкуйте з мобільних пристроїв
Скачайте і встановіть один з безкоштовних додатків сервісу Epson Connect і друкуйте або сканувати зображення з ваших мобільних пристроїв, що працюють на базі iOS і Android. Додатки сервісу також дозволяють відправляти на друк документи і фотографії по електронній пошті, вказавши присвоєний принтеру e-mail адресу.

Підключення по мережі Ethernet
Цей пристрій дає можливість мережевого підключення, що робить його ідеальним рішенням для роботи з декількох ПК в умовах офісу. Причому ваші співробітники зможуть не тільки відправляти завдання на друк, але і сканувати зображення кожен зі свого комп'ютера, що заощадить їх робочий час і прискорить виробничий процес.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані