Багатофункціональний пристрій EPSON L1455 Фабрика печати c WI-FI (C11CF49403) - AT027815 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій EPSON L1455 Фабрика печати c WI-FI (C11CF49403) - AT027815 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Багатофункціональний пристрій EPSON L1455 Фабрика печати c WI-FI (C11CF49403)

Багатофункціональний пристрій EPSON L1455 Фабрика печати c WI-FI (C11CF49403) - AT027815

Код товару: AT027815
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип друку кольорова, Тип МФУ струйний, Інтерфейси USB, Ethernet, Максимальний формат друку A3, Призначення для дому, Технологія друку струменева,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник EPSON
Місткість лотків для подачі 500 аркушів
Максимальна швидкість монохромного друку 32 арк/хв
Максимальна швидкість кольорового друку 20 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 2400 x 1200
Місткість вихідного лотка 125 аркушів
Щільність паперу 64 - 256 г/м²
Ширина 666 мм
Висота 418 мм
Глибина 486 мм
Вага 23
Тип дисплея кольорова
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій EPSON L1455 Фабрика печати c WI-FI (C11CF49403) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Epson L1455 — багатофункціональний пристрій формату А3 з вбудованими ємностями для чорнила замість картриджів. Економічне рішення для бізнес-користувачів, які шукають якісний друк великого формату.

Забудьте про картриджах
Особливість всіх пристроїв серії «Фабрика друку Epson» – це друк без картриджів. Замість картриджів в Epson L1455 вбудовані великі ємності для чорнила. Обсяг чорнильних контейнерів до принтерів серії «Фабрика друку Epson» в 10 разів перевищує обсяг стандартного картриджа і вміщає 70 мл кольорових і 140 мл чорних чорнил.

Заправити принтер легко — достатньо перевернути контейнер з чорнилом носиком вниз і перелити чорнило в ємності до вказаної відмітки.
Друкуйте до 3-х років без покупки витратних материалов
Вам не потрібно купувати додаткові чорнило, тому що в комплект постачання входить два набору контейнерів з чорнилом. Цих вистачить чорнила, щоб роздрукувати до 10 500 кольорових і 10 500 ч/б документов. При середньої щомісячної навантаженні 300 сторінок цього набору чорнила вам вистачить на 3 роки печати.

Економте папір з функцією автоматичного двостороннього друку
Завдяки функції автоматичного двостороннього друку А3 формату, ви можете друкувати з двох сторін аркуша. Так ви знизите витрати на папір.

Друкуйте і скануйте по Wi-Fi
Підключіть ваш комп'ютер до Epson L1455 по Wi-Fi і скануйте або друкуйте документи з будь-якого куточка квартири або офісу, без необхідності проводового підключення.

Друкуйте з мобільних пристроїв і карт пам'яті
Скачайте та встановіть один із безкоштовних додатків сервісу Epson Connect і друкуйте або скануйте зображення з мобільних пристроїв, що працюють на базі iOS і Android. Додатки сервісу також дозволяють відправляти на друк документи і фотографії по електронній пошті, вказавши присвоєний принтера e-mail адресу. Крім того завдяки РК-екрану діагоналлю 10,9 см і слоту для читання карт пам'яті ви можете не тільки друкувати, але і редагувати фотографії і документи, прямо з вашого пристрою без використання ПК.

Отримуйте чіткий текст як на лазерному принтері
При друку пристрій використовує унікальні пігментні чорнило Epson чорного кольору, які забезпечують:

  • Чіткий текст і графіку на звичайному папері;
  • Відбитки миттєво висихають;
  • Не змащуються при виділенні маркером;
  • Не розтікаються при попаданні води.
  • Підключайте кілька комп'ютерів по мережі Ethernet

Принтер обладнаний мережевим інтерфейсом Ethernet: ваші співробітники зможуть відправляти завдання на друк і віддалено сканувати документи.

Відправка і отримання факсимільних повідомлень
За допомогою вбудованого в Epson L1455 кольорового факсу ви можете відправляти і отримувати факсимільні повідомлення, як у кольорі, так і в ч/б.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
Дмитрий Алешин
16-06-2020 20:56:11
Купили эту модель для копицентра. Особо долго не выбирали - у партнеров такая же модель используется и они довольны. В итоге взяли EPSON L1455. Как рабочий инструмент очень функциональная - печатает быстро, есть вайфай, печать с флешки куча приблуд различных. Цену свою оправдывает вполне.
Переваги:
много функций, скорость печати
Недоліки:
-
особисті дані