Конструктор LEGO Hidden Side Нападение на закусочную 579 деталей (70422) - AT283126 - купити Конструктори в Києві й Україні, доступні ціни на Конструктор LEGO Hidden Side Нападение на закусочную 579 деталей (70422) - AT283126 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Конструктор LEGO Hidden Side Нападение на закусочную 579 деталей (70422)
Конструктор LEGO Hidden Side Нападение на закусочную 579 деталей (70422)
Конструктор LEGO Hidden Side Нападение на закусочную 579 деталей (70422)
Конструктор LEGO Hidden Side Нападение на закусочную 579 деталей (70422)
Конструктор LEGO Hidden Side Нападение на закусочную 579 деталей (70422)
Конструктор LEGO Hidden Side Нападение на закусочную 579 деталей (70422)
Конструктор LEGO Hidden Side Нападение на закусочную 579 деталей (70422)
Конструктор LEGO Hidden Side Нападение на закусочную 579 деталей (70422)

Конструктор LEGO Hidden Side Нападение на закусочную 579 деталей (70422) - AT283126

Код товару: AT283126
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - пластиковый, классический, возраст - 8+, количество деталей - 579, Материал - пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія LEGO Hidden Side
Возраст 8
Пол для мальчиков
Количество деталей 579
Тип Класичний, Пластиковый
Штрихкод 5702016365443
Виробник LEGO
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис

Приобрети Конструктор LEGO Hidden Side Нападение на закусочную 579 деталей (70422) Вы можете в компании "А-ТЕХНО", оформив заказ на этом сайте через корзину или позвонив по указанным телефонам.

Дозвольте дітям Увійти до світу Незвичайна пригод и полюваті на прімарі з набором 70422 Напад на Креветкову хатину з серіі LEGO Hidden Side . Цей Незвичайна конструктор дозволяє інтерактівно играть з моделлю, побудованою з кубіків Лего. Завантажте додаток Hidden Side и відскануйте модель с помощью телефону, щоб вдіхнуті в неї життя. Подівіться, як Взаємодія з моделлю у реальному мире может вплінуті на ті, что відбувається в Спеціальному додатка. Відкрійте для себе новий вид розваги и роботи з комерційними блоками в наборі LEGO Hidden Side: ви збіратімете цікаві предмети, віявлятімете привидів, а з регулярними оновлення у вас Ніколи НЕ закінчаться Нові головоломки и Сильні супротивники!

У Будівлі ресторанчика діти знайдуть безліч Незвичайна деталей, Які дадуть Їм Ідеї для багатьох годин Творчої гри. Знак з креветками может рухатіся и даже превратиться на примар. У наборі ви такоже знайдете ряд елементів, что надіхають играть в ролеві ігри: две мініфігуркі героїв, КОЖЕН зі своим смартфоном, шеф-кухаря, офіціантку, гостюючі в ресторані, и прекрасну фігурку собаки-примари. І коли ви подивуватися на усе це через додаток Hidden Side, кухня стані Повністю інтерактівною!

  • Завантажте додаток LEGO Hidden Side и наведіть свой телефон на зібрану модель, щоб оживити ее. Переміщаючі телефон, ви побачим, что оточення вокруг моделі Постійно міняється.
  • Цей набір вікорістовує ДОПОВНЕННЯ реальність и містіть Шість міні-фігурок: Джек Девідс Із смартфоном и Паркер Л. Джексон Із смартфоном, а такоже кухар Енцо з двома ножами, офіціантка Салі з підносом и Кухлю, Ронні и Спенсер, собачка Девідса. У цьом унікальному наборі ви знайдете класний картинг з місцем для двох мініфігурок, деталізовану кухню ресторану и велику вівіску з креветками, Які могут пересуватіся и перетворюватіся на знак з примар.
  • Серія LEGO Hidden Side  розповідає Історію міста Ньюбері, де прімарі переслідують людей и пронікають у Будівлі. Діти могут розважатіся Полювання на прімарі І, Завдяк додатка, Повністю перевести побудовані LEGO моделі в інтерактівну ДОПОВНЕННЯ реальність.
  • Модель, побудовали з блоків, ожіває, коли ви дивитеся на неї с помощью додатка. Додаток LEGO Hidden Side  дозволити дітям поглянуті на Незвичайна, хоча и Дещо лякаючій, прихований світ, повний загадок, примар и таких могутніх супротівніків, як аномалії.
  • Використання доповненої реальності требует использование смартфону або планшета (у комплект не входить жоден з ціх прістроїв). Додаток Сумісний з вибраних прилаштувати на платформі iOS и Android. Ви можете перевіріті сумісність пристрою на LEGO.com/devicecheck. Перед підключенням до мережі діти повінні попросіті Дозволу батьків.
  • Розміри моделі: висота около 19 см, ширина 32 см и Глибина 10 см

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані