Ніж Ganzo G7472 зеленый (G7472-GR) - AT028581 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Ganzo G7472 зеленый (G7472-GR) - AT028581 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ніж Ganzo G7472 зеленый (G7472-GR)

Ніж Ganzo G7472 зеленый (G7472-GR) - AT028581

Код товару: AT028581
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина клинка 121 мм, Матеріал клинка сталь 440 C, Вага 162 г, Загальна довжина 210 мм, Товщина клинка 3.3 мм, Матеріал рукояті G10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 121 мм
Материал клинка сталь 440 C
Общая длина 210 мм
Толщина клинка 3.3 мм
Материал рукояти G10
Замок Button Lock
Виробник Ganzo
Вага 162 г
Опис

Придбати Ніж Ganzo G7472 зеленый (G7472-GR) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ніж - це предмет, без якого просто не обійтися ні в побуті, ні під час відпочинку. Ножі є в кожному будинку, але для людей, які люблять вільний час проводити на природі, мало функціональності звичайного кухонного ножа. У кожного рибалки, мисливця, туриста обов'язково повинен бути хороший складаний ніж, який зручно взяти з собою в будь-яку подорож, і який допоможе в польових умовах вирішити питання приготування їжі, роботи зі спеціальним спорядженням, облаштування наметового табору і багато інших.

Компанія Ganzo спеціалізується на випуску туристичних, мисливських, рибальських ножів, а також мультитулів і точилок. Кожен з перерахованих предметів займе гідне місце в переліку похідного спорядження і допоможе зробити відпочинок більш комфортним. Але головна перевага продукції Ganzo перед товарами інших виробників полягає в тому, що при порівнянному рівні якості, ціна Ganzo істотно більш демократична. Власники компанії поставили перед собою і командою своїх однодумців досить складне завдання: зібрати все краще, що вже реалізовано у виробництві ножів, точилок і мультитулів, доповнити ці технології власними технічними розробками і, використовуючи тільки матеріали високої якості, випускати доступну за ціною продукцію. Здавалося б, що категорії ціни та якості повинні перебувати в оберненій залежності, але компанії Ganzo вдалося довести на практиці, що і продукти високої якості можуть бути недорогими.

Ножі Ganzo - відмінний вибір, якщо вам потрібен хороший ніж для повсякденних завдань: якісна сталь, універсальний і практичний матеріал рукоятки, надійний і зручний замок леза.

Багато моделей ножів Ganzo представляють собою репліки добре відомих ножів від топ-виробників, які давно і міцно відомі на світовому ринку. Вони ні в чому не поступаються за якістю своїм прообразам. Більше того, деякі з ножів інженери компанії Ganzo навіть змогли ще більше вдосконалити, завдяки чому вони зайняли верхні позиції в рейтингу популярності серед покупців у всьому світі.

Багатофункціональність ножів Ganzo ще раз наочно доводить модель G7472. Це зручний у використанні і привабливий на вигляд складаний ніж, який однаково добре себе проявить і в поїздках на природу, і під час експлуатації в місті. Щоб метал ножа зберігав якості навіть після численних поїздок з ножем на риболовлю і в інших умовах постійного стикання з водою, для нього обрано нержавіюча сталь. Виробники віддали перевагу марці 440С. Такий метал отримав одночасно корозійну стійкість і твердість, необхідну для довготривалого збереження заточки. Ріжучакромка ножа зроблена за універсальним принципом, а тому заточена рівно. Це дозволяє однаково легко розрізати різні за структурою матеріали. Зручна і довжина леза, що досягає 89 мм. Міцності ножа додає те, що його товщина в районі обуха дорівнює 0,33 см. Лезо піддалося фінішної обробки методом шліфування великими абразивами. Вона відома під назвою stone-washed. В результаті, клинкова пластина виходить майже матовою і не відображає падаючі побіжно сонячні промені. Крім того, на відшліфованому таким методом металі практично не видно дрібні деффекти, які неминуче з'являються в ході використання ножа.

Є подібні елементи з відшліфованою stone-washed стали і на рукоятці. Це та частина, яка розташовується ближче до леза. Решта довжина рукоятки припадає на матеріал G10. З нього зроблені прикручені до сталевої основі накладки. Такий матеріал обраний за його міцність, відмінну стійкість до води, сонця, корозії, а також - його легкість. До речі, G10 легко фарбується і покупці ножів G7472 можуть вибрати модель з чорними накладками на рукоятку або ж з темно-зеленими.

Дуже докладно виробники підійшли і до вибору замка, які блокують після відкривання лезо ножа. Адже саме цей механізм відповідає за створення умов безпечної експлуатації ножа. У даній моделі встановлений блокіратор.

Особливості:

  • яскравий і привабливий дизайн;
  • зручна складна конструкція;
  • захищений від іржавіння метал (440С);
  • гладка заточка ріжучої кромки;
  • розмір леза ножа - 89 мм;
  • розмір ножа у відкритому положенні - 210 мм;
  • клинок утримується замком Auto Lock;
  • лезо виконано із шліфуванням stone-washed;
  • рукоятка оформлена накладками з G10;
  • вага ножа дорівнює 162 грами.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані