Ніж Ganzo G7393 оранжевый (G7393-OR) - AT028901 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Ganzo G7393 оранжевый (G7393-OR) - AT028901 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ніж Ganzo G7393 оранжевый (G7393-OR)

Ніж Ganzo G7393 оранжевый (G7393-OR) - AT028901

Код товару: AT028901
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина клинка 86 мм, Матеріал клинка сталь 440 C, Вага 135 г, Загальна довжина 205 мм, Товщина клинка 3.3 мм, Матеріал рукояті G10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 86 мм
Материал клинка сталь 440 C
Толщина клинка 3.3 мм
Материал рукояти G10
Замок AXIS
Виробник Ganzo
Вага 135 г
Опис

Придбати Ніж Ganzo G7393 оранжевый (G7393-OR) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ніж - це предмет, без якого просто не обійтися ні в побуті, ні під час відпочинку. Ножі є в кожному будинку, але для людей, які люблять вільний час проводити на природі, мало функціональності звичайного кухонного ножа. У кожного рибалки, мисливця, туриста обов'язково повинен бути хороший складаний ніж, який зручно взяти з собою в будь-яку подорож, і який допоможе в польових умовах вирішити питання приготування їжі, роботи зі спеціальним спорядженням, облаштування наметового табору і багато інших.

Компанія Ganzo спеціалізується на випуску туристичних, мисливських, рибальських ножів, а також мультитулів і точилок. Кожен з перерахованих предметів займе гідне місце в переліку похідного спорядження і допоможе зробити відпочинок більш комфортним. Але головна перевага продукції Ganzo перед товарами інших виробників полягає в тому, що при порівнянному рівні якості, ціна Ganzo істотно більш демократична. Власники компанії поставили перед собою і командою своїх однодумців досить складне завдання: зібрати все краще, що вже реалізовано у виробництві ножів, точилок і мультитулів, доповнити ці технології власними технічними розробками і, використовуючи тільки матеріали високої якості, випускати доступну за ціною продукцію. Здавалося б, що категорії ціни та якості повинні перебувати в оберненій залежності, але компанії Ganzo вдалося довести на практиці, що і продукти високої якості можуть бути недорогими.

Ножі Ganzo - відмінний вибір, якщо вам потрібен хороший ніж для повсякденних завдань: якісна сталь, універсальний і практичний матеріал рукоятки, надійний і зручний замок леза.

Багато моделей ножів Ganzo представляють собою репліки добре відомих ножів від топ-виробників, які давно і міцно відомі на світовому ринку. Вони ні в чому не поступаються за якістю своїм прообразам. Більше того, деякі з ножів інженери компанії Ganzo навіть змогли ще більше вдосконалити, завдяки чому вони зайняли верхні позиції в рейтингу популярності серед покупців у всьому світі.

Ніж, який можна скласти і в такому вигляді прибрати в кишеню, необхідний як під час поїздок за місто, так і в багатьох інших випадках. Модель G7393 від бренду Ganzo якраз відноситься до категорії таких ножів. Крім того, це практичний варіант тактичного ножа з нержавіючої сталі.

Ніж Ganzo G7393 обов'язково вам сподобається і якістю, і зовнішнім виглядом. Він зроблений з кращих матеріалів з урахуванням всіх сучасних стандартів якості. Клинок ножа - сталевий. Для нього використовується сплав 440С, який відомий високою опірністю корозії, твердістю на рівні 58HRC і великий зносостійкість. Цей метал прекрасно підходить для тих ножів, які будуть використовуватися на природі. А клинок ножа Ganzo G7393 додатково покритий чорною захисною фарбою, яка збільшує стійкість перед будь-якими видами корозії. Завдяки цьому ж покриттю, ніж не відблискує, що робить його одним з представників тактичної серії для мисливців і спецслужбовця. Клинок, довжина якого дорівнює 86 мм, гладко заточений за класичною технологією. Він буде однаково добре різати і колоти, впорається з нарізкою продуктів харчування, чищенням риби і виконанням найрізноманітніших підсобних робіт.

Рукоятка ножа Ganzo G7393 дуже зручна по формі. Щоб ніж не ковзав в рукавичках, її поверхня не гладка. Рукоять зроблена зі склопластику G10, а тому вона не вбирає воду, добре переносить інтенсивні навантаження і не вигоряє на сонці. Невелика вага склопластику також є перевагою для цього похідного ножа. Модель Ganzo G7393 важить всього 135 грам.

Оскільки дана модель складна, вона дуже компактна і з легкістю поміститься навіть в кишеню куртки. Ніж не може відкритися самостійно, хоча легко відкривається всього однією рукою. Це пов'язано з тим, що в нього вбудований замок Axis, основою якого є сталевий штифт.

Особливості:

  • ніж складного типу;
  • основний матеріал - сталь 440С;
  • матеріал для рукояті - пластик G10;
  • розмір відкритого ножа - 205 мм;
  • розмір леза - 86 мм;
  • товщина леза - 3,3 мм;
  • твердість гарту металу - 58 HRC;
  • фіксатор леза - Axis;
  • ніж важить 135 грам.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані