Ніж Ganzo G729 оранжевый (G729-OR) - AT028912 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Ganzo G729 оранжевый (G729-OR) - AT028912 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Выгодные цены на джойстик для компьютера, предлагаем вам сделать выбор watch умные часы и заказать с доставкой в Сумах.
  • Предлагаем ознакомиться с резак резки бумаги, либо джойстик pc, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить часы, обратите внимание на видеокарта, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар видеокарты моноблоков, купить с доставкой в Ровно, рекомендуем вам планшет, стоимость вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить нагреватель воды в нашем магазине, а также виртуальная реальность шлем с доставкой по Павлограду.
Ніж Ganzo G729 оранжевый (G729-OR)

Ніж Ganzo G729 оранжевый (G729-OR) - AT028912

Код товару: AT028912
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина клинка 87 мм, Матеріал клинка сталь 440 C, Вага 126 г, Загальна довжина 205 мм, Товщина клинка 3.3 мм, Матеріал рукояті G10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 87 мм
Материал клинка сталь 440 C
Толщина клинка 3.3 мм
Материал рукояти G10
Замок AXIS
Виробник Ganzo
Вага 126 г
Опис

Придбати Ніж Ganzo G729 оранжевый (G729-OR) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ніж - це предмет, без якого просто не обійтися ні в побуті, ні під час відпочинку. Ножі є в кожному будинку, але для людей, які люблять вільний час проводити на природі, мало функціональності звичайного кухонного ножа. У кожного рибалки, мисливця, туриста обов'язково повинен бути хороший складаний ніж, який зручно взяти з собою в будь-яку подорож, і який допоможе в польових умовах вирішити питання приготування їжі, роботи зі спеціальним спорядженням, облаштування наметового табору і багато інших.

Компанія Ganzo спеціалізується на випуску туристичних, мисливських, рибальських ножів, а також мультитулів і точилок. Кожен з перерахованих предметів займе гідне місце в переліку похідного спорядження і допоможе зробити відпочинок більш комфортним. Але головна перевага продукції Ganzo перед товарами інших виробників полягає в тому, що при порівнянному рівні якості, ціна Ganzo істотно більш демократична. Власники компанії поставили перед собою і командою своїх однодумців досить складне завдання: зібрати все краще, що вже реалізовано у виробництві ножів, точилок і мультитулів, доповнити ці технології власними технічними розробками і, використовуючи тільки матеріали високої якості, випускати доступну за ціною продукцію. Здавалося б, що категорії ціни та якості повинні перебувати в оберненій залежності, але компанії Ganzo вдалося довести на практиці, що і продукти високої якості можуть бути недорогими.

Ножі Ganzo - відмінний вибір, якщо вам потрібен хороший ніж для повсякденних завдань: якісна сталь, універсальний і практичний матеріал рукоятки, надійний і зручний замок леза.

Багато моделей ножів Ganzo представляють собою репліки добре відомих ножів від топ-виробників, які давно і міцно відомі на світовому ринку. Вони ні в чому не поступаються за якістю своїм прообразам. Більше того, деякі з ножів інженери компанії Ganzo навіть змогли ще більше вдосконалити, завдяки чому вони зайняли верхні позиції в рейтингу популярності серед покупців у всьому світі.

Компанія Ganzo випустила ще один універсальний кишеньковий ніж

 Ganzo G729, який стане в нагоді і для вирішення щоденних завдань, і для відпочинку на природі. З його допомогою ви легко наріжете продукти на бутерброди, відкриєте будь-яку упаковку, почистіть рибу і виконайте багато інших видів робіт, які без ножа могли б здатися надзвичайно складним завданням.

У робочому вигляді розмір ножа Ganzo G729 дорівнює 20,5 см. Однак його легко можна носити навіть в кишені, оскільки модель - складна. Клинок займає 8,7 см від загальної довжини. Товщина його обуха - 0,33 см. Для цього ножа використана високотехнологічна сталь марки 440С. Довгий час вона залишалася найбільш затребуваною в ножовому виробництві завдяки хорошому поєднанню твердості, рівня опору корозії і ціни. Твердість цього сплаву оцінюється на рівні 58 HRC, що дозволяє ножу довго залишатися гострим після кожної заточення. Ріжучакромка в даній моделі пряма, що також сприяє універсальності ножа.

Модель Ganzo G729 представлена ??в чотирьох варіаціях з рукояткою різного кольору. Це традиційні для рибальських складних ножів хакі і чорний, а також популярне камуфляжне забарвлення і добре помітний на траві або піску помаранчевий. У кожному з випадків, рукоятка зроблена зі склопластику G10, який входить до числа лідерів серед сучасних синтетичних матеріалів в ножовий індустрії. Він легко формується і забарвлюється, відрізняється великою міцністю і стійкістю до більшості корозійних і механічних факторів. До речі, завдяки тому, що G10 - легкий матеріал, виробникам вдалося знизити і вага ножа. Ganzo G729 важить 126 г.

Ще одна важлива характеристика складного ножа - це тип замка, який використовується для закріплення положення клинка. У моделі Ganzo G729 це Axis Lock. Він відноситься до штифтовим замкам, які відмінно працюють протягом тривалого часу, але досить вимогливі у догляді. Забівшаяся бруд може вивести Axis Lock з ладу. Втім, наявність захисного чохла, який можна придбати додатково, допоможе вирішити цю проблему.

Особливості:

  • лезо зроблено з нержавіючої сталі 440С;
  • ріжучакромка заточена за технологією Plain;
  • клинок завдовжки 8,7 см;
  • розмір відкритого ножа дорівнює 20,5 см;
  • лезо фіксується замком типу Axis Lock;
  • для ручки використовується композитний склопластик G10;
  • ніж важить 126 г;
  • отвір на клинку для відкривання ножа;
  • одна шайба мідна, а інша з фторопласту.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані