Ноутбук ASUS Zenbook UX390UA (UX390UA-GS036R) - AT029635 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук ASUS Zenbook UX390UA (UX390UA-GS036R) - AT029635 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ноутбук ASUS Zenbook UX390UA (UX390UA-GS036R)

Ноутбук ASUS Zenbook UX390UA (UX390UA-GS036R) - AT029635

Код товару: AT029635
Немає в наявності
Короткий опис:

Відеокарта Intel HD Graphics 620, Діагональ дисплея 12.5", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 512 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Операційна система Windows 10 Pro,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 12.5
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-7500U
Об'єм SSD 500 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія ASUS Zenbook
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення USB-C, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Grey
Вага 0.92 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Додатково + cумка, + док-станція
Ширина 296 мм
Висота 12
Глибина 191 мм
Опис

Придбати Ноутбук ASUS Zenbook UX390UA (UX390UA-GS036R) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук ASUS Zenbook UX390UA - престижний ноутбук з безпрецедентною продуктивністю.

Сказати, що ZenBook 3 — це нове покоління ZenBook, значить нічого не сказати: цей ZenBook знаменує собою нову еру мобільних обчислень. Кожна його деталь розроблена «з чистого аркуша» і виконана з особливою точністю і елегантністю з метою зробити ZenBook 3 найдосконалішим ZenBook в історії.

Витончений дизайн
Розробка ZenBook 3 поставила перед інженерами і технологами кілька дуже серйозних викликів. Надтонкий корпус товщиною 11,9 мм означав, що доведеться винайти мініатюрні в світі шарніри для кріплення кришки ноутбука — лише 3 міліметри висотою — щоб зберегти шляхетність його обрисів. Щоб розмістити повнорозмірну клавіатуру, знадобилося розробити робочу панель шириною всього 2,1 мм по краях, а потужна аудіосистема, яка складається з чотирьох гучномовців, розроблена в партнерстві зі спеціалістами по звуку компанії Harman Kardon. ZenBook знаменитий своїм унікальним зовнішнім виглядом і миттєво впізнається за фірмовою концентричній шліфуванні корпусу в стилі Дзен — обробці, вимагає 32 кропітких стадії у виробництві. Але в ZenBook 3 доданий додатковий штрих — в результаті спеціального двофазного процесу анодування краю ноутбука обзавелися незабутньою золотим оздобленням. На завершення нового образу витонченості додано золотий логотип ASUS і клавіатура забезпечена золотистої — в тон — підсвічуванням.

Найхолодніший з холодних
Основна проблема швидких, але тонких ноутбуків лежить в простій фізики. Щоб запобігти надмірний нагрів корпусу, тепле повітря зсередини потрібно відводити в навколишнє середовище як можна швидше. При установці в ZenBook 3 потужного процесора Intel® Core™ i7 інженерам довелося винайти абсолютно нову систему охолодження, яка використовує найсучасніші досягнення в розробці компонентів, таких, наприклад, як крильчатка вентилятора з рідкокристалічного полімеру товщиною 0,3 мм, або теплова трубка з мідного сплаву з товщиною стінки всього 0,1 мм. Ця інноваційна система охолодження товщиною ледь 3 мм відводить тепле повітря через приховані в шарнірі повітроводи назовні, залишаючись ефективної і безтурботно тихою навіть під тривалої повним навантаженням.

Вражаючий дисплей
У ZenBook 3 вперше представлений дисплей ноутбука, покритий від краю до краю склом Corning® Gorilla® Glass 4. Рамка дисплея виконана завширшки всього 7,6 мм, що дало ZenBook 3 лідируюче в його класі співвідношення площі екрана до корпуса 82%. Ще важливіше, що це дає користувачеві безперешкодний огляд 12,5-дюймового Full HD екрану під будь-яким кутом. При чудової передачі кольору і чіткої деталізації його досить один раз побачити, щоб він запам'ятався назавжди.

Неймовірна потужність
Перед інженерами ASUS стояла майже нездійсненне завдання при виборі компонентів для ZenBook 3. Розробка надтонкого ноутбука з безпрецедентною продуктивністю піднесла чимало сюрпризів і викликів, але інженери з честю впоралися з поставленим завданням. В результаті вийшов неймовірно потужний ноутбук на базі процесора Intel® Core™ останнього покоління, оснащений до 16 ГБ оперативної пам'яті LPDDR3, що працює на частоті 2133 МГц, надшвидким SSD з інтерфейсом PCIe® Gen 3 об'ємом до 1 ТБ і новітнім портом USB Type-C, до якого можна підключати навіть зовнішній дисплей. Тому, немає потреби турбуватися, які завдання будуть по силам для ZenBook 3, а які — ні: він може впоратися практично з будь-якої з них.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані