Багатофункціональний пристрій XEROX WC 6515N (6515V_N) - AT029913 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій XEROX WC 6515N (6515V_N) - AT029913 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Багатофункціональний пристрій XEROX WC 6515N (6515V_N)

Багатофункціональний пристрій XEROX WC 6515N (6515V_N) - AT029913

Код товару: AT029913
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип друку кольорова, Тип МФУ лазерний, Інтерфейси Wi-Fi, USB, Ethernet, Максимальний формат друку A4, Призначення для малого офісу, Технологія друку світлодіодна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник XEROX
Максимальний формат друку А4
Час виходу першої сторінки 12 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 28 арк/хв
Максимальна швидкість кольорового друку 28 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 600x600
Максимальна кількість копій 999 шт
Ширина 420 мм
Висота 508 мм
Глибина 500 мм
Вага 31
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій XEROX WC 6515N (6515V_N) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Багатофункціональний пристрій

 , XEROX WC 6515N (6515V_N)



- Стандартні функції: Друк/Копіювання/Сканування/Факс
- Швидкість друку ч / б А4, стор/хв: 28
- Швидкість друку колір A4, стор/хв : 28
- Відмітні особливості: Кольорові багатофункціональні пристрої з новим інтерфейсом, високою якістю друку та винятковими можливостями підключення

Кольорові багатофункціональні пристрої з новим інтерфейсом, високою якістю друку та винятковими можливостями підключення
Новітній інтерфейс з сенсорним екраном пропонує використання на основі додатків. подібне з роботою на планшетному комп'ютері — за допомогою жестів і багатоточкових торкань. Інтерфейс можна налаштувати у відповідності з потрібними робочими процедурами і виконувати навігацію за рахунок інтуїтивних торкань і жестів — приблизно як на екрані мобільного телефону.

Частинки тонера мають менший розмір, що забезпечує більш тонку деталізацію. Справжня роздільна здатність 1200 x 2400 т/д додасть вашим друкованим матеріалам додаткову привабливість і чудовий зовнішній вигляд.

БФП здатний одночасно сканувати обидві сторони сторінки в документах з 2-стороннім зображенням зі швидкістю до 37 зображень в хвилину, а превью відсканованого зображення дозволяє переглядати відскановані документи перед відправкою. Це дозволяє видаляти непотрібні сторінки, перевіряти точність і економити цінний час — відмінна допомога для продуктивності.

Конфіденційні документи будуть захищені від несанкціонованого доступу за допомогою новітніх функцій безпеки, включаючи IPsec, SNMPv3, фільтрацію IP-адрес і захищений друк.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані