Навушники ACME AULA Prime Gaming Headset (6948391256030) - AT030400 - купити Навушники та гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Навушники ACME AULA Prime Gaming Headset (6948391256030) - AT030400 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Навушники ACME AULA Prime Gaming Headset (6948391256030)

Навушники ACME AULA Prime Gaming Headset (6948391256030) - AT030400

Код товару: AT030400
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм, USB, Конструкція повнорозмірні, Призначення для консолі, для комп'ютера, Тип пристрою гарнітура, Підключення дротове, Тип геймерські (ігрові),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ACME
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм, USB
Конструкция полноразмерные
Призначення для консоли, для компьютера
Тип устройства гарнитура
Подключение провідне
Тип геймерские (игровые)
Тип кріплення дуга над головою
Чувствительность 113 дБ
Колір Blue, Black
Количество PIN (контактов) 3
Сопротивление наушников 32 Ом
Тип излучателя динамический
Минимальная воспроизводимая частота 20 Гц
Максимальная воспроизводимая частота 20 кГц
Длина шнура 2.2 м
Особливості подсветка
Опис

Придбати Навушники ACME AULA Prime Gaming Headset (6948391256030) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Навушники ACME AULA Prime Gaming Headset (6948391256030)
Чистий і натуральний звук дозволяє краще відчути гру. Унікальний і стильний зовнішній вигляд. Навушники виготовлені з міцного пластику, забезпечені товстим проводом, тому вони будуть довго служити навіть при щоденному використанні. Ідеально підходить для розмов з друзями під час гри. М'яка дужка і амбушюри виключно приємно сидять на голові. автоматично пристосовується дужка дуже зручна, так як кожен раз не потрібно регулювати її розмір.

Особливості ACME AULA Prime Gaming Headset: чутливий мікрофон і регулятор гучності - для спілкування і онлайн-ігор. Міцна конструкція і надійний кабель - для щоденного користування. М'які амбушюри із шкірзамінника, регульоване м'яке наголов'я - для підвищеного комфорту. Унікальний дизайн і підключається, через окремий USB інтерфейс, підсвічування. Конструкція: моніторні (повний обхват вуха). Діапазон частот навушників: 20 - 20 000 Гц. Інтерфейс підключення: штекер 3.5 мм. Конструкція мікрофона: поворотний. Довжина шнура: 2,2 м.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані