Навушники 1MORE Vintage Piston Silk Gold (E1003-SILKGOLD / E1003-GD) - AT034353 - купити Навушники та гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Навушники 1MORE Vintage Piston Silk Gold (E1003-SILKGOLD / E1003-GD) - AT034353 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Навушники 1MORE Vintage Piston Silk Gold (E1003-SILKGOLD / E1003-GD)

Навушники 1MORE Vintage Piston Silk Gold (E1003-SILKGOLD / E1003-GD) - AT034353

Код товару: AT034353
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм, Конструкція внутрішньоканальні, Призначення для телефону, для плеєра, Тип пристрою гарнітура, Підключення дротове, Тип музика і розваги,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм
Конструкция внутриканальные
Призначення для телефона, для плеера
Тип устройства гарнитура
Подключение провідне
Тип музыка и развлечения
Чувствительность 98 dB
Колір Gold
Количество PIN (контактов) 4
Сопротивление наушников 32 Ом
Тип излучателя динамический
Минимальная воспроизводимая частота 20 Гц
Максимальная воспроизводимая частота 20 кГц
Длина шнура 1,2 м
Опис

Придбати Навушники 1MORE Vintage Piston Silk Gold (E1003-SILKGOLD / E1003-GD) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Запуск виробництва оновленої версії легендарної моделі Piston Vintage став можливий завдяки коштам, зібраним шанувальниками бренду шляхом краундфандингу в 2016 році.
Доступні тепер нашому споживачеві, покращені навушники 1More Vintage Piston дарують ідеально чисте, глибоке, неспотворене звучання в неперевершеній якості.

Звук
Для створення мембрани 1More Vintage Piston виробник використовує аерокосмічний метал, характеристики якого дозволяють, незважаючи на компактність, отримати високі характеристики звучання, збільшити діапазон високочастотних звуків і додати їм чіткості.
Навушники укомплектовані гнучкими міцними амбошурами з м'якого ПЕТ-матеріалу, що підсилюють глибину і потужність басових тонів.
Завдяки цьому будь-який трек має збалансоване гармонійне звучання.

Значення погашення несприятливих шумових коливань для якості звуку складно переоцінити.
Тому 1More постійно вдосконалює систему демпфування для своєї техніки, яка дає власнику 1More Vintage Piston можливість насолодитися чистим звуком без фонових шумів, які несприятливо впливають на слуховий апарат людини.

Нововведенням стала значна стійкість до крос-перешкод між гарнітурою та мікрофоном, що максимально забезпечує стабільність зв'язку під час розмов.
Крім повної сумісності з пристроями Android (перемикання музики і регулювання гучності), гарнітура також характеризується сумісністю з такими девайсами, як iPhone, iPod Classic та іншими пристроями на iOS (перемикання музики без регулювання гучності).

Дизайн
Задоволення від покупки принесе не тільки якість безпосередньо товару, але і стилізована упаковка, що підкреслює ексклюзивність вмісту і робить навушники 1More Vintage Piston ідеальним варіантом при виборі подарунка.
В комплект входять 3 пари силіконових амбушюр, що підходять під особливості вушного каналу і дозволяють уникнути дискомфорту при використанні.

Використання у виготовленні кевларового волокна дозволяє виробнику досягти мінімального діаметра вбудованого кабелю.
Технологічні параметри цього матеріалу значно збільшують гнучкість, міцність кабелю і стійкість до зовнішніх впливів, дозволяючи продовжити термін служби навушників.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані