Ноутбук ASUS B9440UA (B9440UA-GV0128R) - AT034599 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук ASUS B9440UA (B9440UA-GV0128R) - AT034599 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ноутбук ASUS B9440UA (B9440UA-GV0128R)

Ноутбук ASUS B9440UA (B9440UA-GV0128R) - AT034599

Код товару: AT034599
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel HD Graphics 620, Діагональ дисплея 14", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 512 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Операційна система Windows 10 Pro,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 14
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-7500U
Об'єм SSD 500 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія ASUS B
Інтерфейси і підключення Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Grey
Вага 1 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Особливості подсветка клавиатуры
Ширина 339 мм
Висота 22 мм
Глибина 235 мм
Тип оперативної пам'яті DDR 3
Опис

Придбати Ноутбук ASUS B9440UA (B9440UA-GV0128R) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ультратонкий, надпотужний та стовідсотково надійний - ASUS B9440UA стане Вашим кращим бізнес-партнером у сучасному світі. Він забезпечує бездоганну готовність до вирішення надскладних задач, довговічність і вражаючу легкість, адже навіщо обтяжувати себе в успішних ділових поїздках? ASUS B9440UA допоможе зайняти вершини бізнесу, адже оснащений найкращими компонентами сучасності – процесором Intel Core i7, 16 ГБ оперативної пам’яті та 512 ГБ твердотільного накопичувача, який являє собою новітній тип внутрішньої пам’яті та забезпечує безпрецедентну швидкість роботи системи та безшумну роботу пристрою. З вагою у 1 кг, даний ноутбук буде завжди готовий підтримати вас у дорозі, допомогти підготуватися до презентації чи просто відпочити за переглядом улюбленого фільму. Останнє буде ще приємніше робити за компактним 14” дюймовим екраном із технологією IPS. Підсвітка клавіатури буде корисним елементом для тих, кому потрібно швидко набрати текст, навіть в умовах недостатнього освітлення, а симетричний порт USB Type-C забезпечить високошвидкісною передачею даних і синхронізацію із сучасними гаджетами. Ємний акумулятор стане гарантією постійної готовність пристрою до роботи, а його дизайн, що втілює ділову стриманість та, водночас, має цікаві елементи, підкреслить вишуканість Вашого смаку. Високі вимоги, які ставить світ перед сучасним бізнесом змушує Вас щодня шукати нові рішення, одним з яких є надійний та потужний ASUS B9440UA – дозвольте собі бути першим та успішним із ним.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані