Ніж Ganzo G620b-2 - AT034877 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Ganzo G620b-2 - AT034877 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ніж Ganzo G620b-2

Ніж Ganzo G620b-2 - AT034877

Код товару: AT034877
Немає в наявності
Короткий опис:
Довжина клинка 88 мм, Матеріал клинка сталь 440, Вага 110 г, Загальна довжина 205 мм, Товщина клинка 3 мм, Матеріал рукояті пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Материал клинка сталь 440
Толщина клинка 3 мм
Материал рукояти пластик
Замок Liner Lock
Виробник Ganzo
Вага 110 г
Опис

Придбати Ніж Ganzo G620b-2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Складаний ніж Ganzo G620b-2 з системою фіксації леза Liner Lock та клинком зі сталі 440C. Ніж має пружинний механізм напівавтоматичного відкривання. Ніж добре збалансований складаний ніж, який можна використовувати як ніж для повсякденного носіння (EDC), як туристичний ніж тощо. Ніж Ganzo G620 легко відкривається однією рукою.

Клинок ножа Ganzo виготовлено з якісної корозійно-стійкої сталі 440C твердістю 55 HRC. Клинок має товщину 3 мм та увігнуті спуски шириною до 13 мм. Клинок Ganzo зручно витягати та закривати однією рукою. У відкритому положенні він фіксується за допомогою замка Liner Lock.

Руків’я ножа виготовлене з двох половинок, в яких поєднуються міцні сталеві лайнери та накладки з якісного ударостійкого пластику. Ергономічна форма руків’я із спеціальною фактурою дозволяє впевнено тримати ножа навіть в рукавицях, чи у мокрих руках. З правого боку руків’я ніж має кліпсу для носіння ножа на поясі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані