NAS 3.5" 8TB Western Digital (WDBNFA0080KBK-EESN) - AT034979 - купити NAS в Києві й Україні, доступні ціни на NAS 3.5" 8TB Western Digital (WDBNFA0080KBK-EESN) - AT034979 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

NAS 3.5" 8TB Western Digital (WDBNFA0080KBK-EESN)

NAS 3.5" 8TB Western Digital (WDBNFA0080KBK-EESN) - AT034979

Код товару: AT034979
Немає в наявності
Короткий опис:
Кількість слотів для HDD 4, Кількість встановлених HDD 8 TB, Функції функція відновлення RAID-масиву, сканування на збійні блоки, зміна рівня RAID, збільшення ємності дискового простору RAID-масиву, Порти 3 x USB 3.0, 2 х RJ-45, Підтримка рівнів RAID 10, 5, 1, 1+0, 0, Підтримувані типи HDD 3.5” SATA, 2.5” SATA,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Western Digital
Кількість слотів для HDD 4
Кількість попередньо встановлених HDD 8 TB
Функції функция восстановления RAID-массива, увеличение емкости дискового пространства RAID-массива, сканирование на сбойные блоки, изме
Порти 3 x USB 3.0, 2 х RJ-45
Підтримка рівнів RAID 10, 5, 1, 1+0, 0
Типи HDD, що підтримуються 3.5” SATA, 2.5” SATA
Інтерфейси Ethernet
Тип Класичний
Системная память 4096 Мб
Процесор Intel Pentium N3710
Тактова частота процесора 1600 МГц
Тип установленной оперативной памяти DDR 3
Поддержка транспортных протоколов TCP/IP, PPTP, PPPoE, POP3, iSCSI, IPv6, HTTPS, HTTP, FTPS, FTP, DDNS
Поддерживаемые файловые системы NTFS, HFS+, FAT32, EXT4, EXT3
Поддерживаемые приложения файловый веб-менеджер, станция загрузки, система видеонаблюдения, сервер iTunes, приложения QPKG, медиапортал, Time Backup
Безпека защита сетевого доступа, безопасное HTTPS соединение, IP-фильтрация
Индикаторы состояния питание, USB, HDD 4, HDD 3, HDD 2, HDD 1
Кнопки управления питание
Тип установки настольний
Ширина 170 мм
Довжина 232 мм
Висота 192 мм
Операційна система My Cloud OS
Опис

Придбати NAS 3.5" 8TB Western Digital (WDBNFA0080KBK-EESN) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

My Cloud EX4100

Збережіть всі дорогі вам фотографії, відео, музику та інші файли на цій високопродуктивній готовій системі NAS і отримаєте захищений канал доступу до них коли завгодно і звідки завгодно. Потрібно лише підключення до Інтернету.

Більш висока швидкість і більш якісна трансляція
Потужний двоядерний процесор Marvell ARMADA 385 з частотою 1, 3 ГГц і 1 ГБ пам'яті DDR3 для надшвидкої передачі даних: 114 МБ/с на відправлення і 108 МБ/с на завантаження. Це саме те, що потрібно для бездоганної трансляції мультимедіа.

Доступ звідки завгодно
Зберігайте, відкривайте і транслюйте свої матеріали, де б ви не опинилися, використовуючи мобільний додаток My Cloud або веб-сайт MyCloud.com — для цього потрібно лише підключення до Інтернету.

Надійний захист даних
Різні варіанти масивів RAID і резервного копіювання, які допомагають захистити всі ваші важливі мультимедійні матеріали, фотографії і файли.

В операційній системі WD My Cloud OS 3 є найрізноманітніші інструменти та програми, завдяки яким ви зможете повністю контролювати свої мультимедійні матеріали. Створіть спеціальну папку для надання іншим користувачам доступу до ваших обраних файлів. Автоматично синхронізувати дані на всіх своїх комп'ютерах, щоб ваші матеріали завжди були актуальні. А також без праці переносите матеріали між вашим мережевим пристроєм зберігання і підтримуваними хмарними службами, такими як Dropbox, OneDrive і Google Drive.

Plex Media Server наводить повний порядок у ваших фотографіях, відео та музиці і готує їх до потокової передачі на комп'ютер, мобільний пристрій, ігрову приставку або інший сертифікований програвач мультимедіа.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані