Ноутбук ASUS Zenbook UX490UA (UX490UA-BE022R) - AT035699 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук ASUS Zenbook UX490UA (UX490UA-BE022R) - AT035699 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ноутбук ASUS Zenbook UX490UA (UX490UA-BE022R)

Ноутбук ASUS Zenbook UX490UA (UX490UA-BE022R) - AT035699

Код товару: AT035699
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel HD Graphics 620, Діагональ дисплея 14", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 1 ТБ, Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Операційна система Windows 10 Pro,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 14
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-7500U
Об'єм SSD 1 ТБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія ASUS Zenbook
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 3 х USB Type-C, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Grey
Вага 1.25 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Додатково + cумка
Ширина 329 мм
Висота 13 мм
Глибина 210 мм
Опис

Придбати Ноутбук ASUS Zenbook UX490UA (UX490UA-BE022R) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук ASUS Zenbook UX490UA

Найпрестижніший 14-дюймовий ноутбук в світі
З ZenBook 3 Deluxe вдалося досягти майже неможливого: 14-дюймовий екран помістився в елегантному і компактному корпусі, не більшому, ніж у багатьох 13-дюймових ноутбуків. Він володіє неперевершеним поєднанням потужності і краси, а також дає користувачеві ідеальний баланс між портативністю і продуктивністю. ZenBook 3 Deluxe оснащений всім необхідним для продуктивної роботи в дорозі, включаючи потужний процесор Intel® Core™, PCIe® SSD об'ємом до 1 терабайта, два порти USB Type-C™ (USB-C) з підтримкою Thunderbolt 3 для підключення до двох моніторів формату 4K UHD, а також потужну аудіосистему, що складається з чотирьох динаміків.

Сама досконалість
У дизайну ZenBook 3 Deluxe філософія вкрай проста: «Ніяких компромісів!». Це шедевр, краса якого відображає копітка увагу до кожної деталі. Вчинені вигини корпусу з суцільного металу вирізані з цільної заготовки в ході процесу, що складається з 40 технологічних операцій, після чого від зачаровує текстури з найтонших концентричних кілець з шовковистим блиском буквально важко відвести погляд. Після застосовано складне двофазне анодування, що дало елегантну золоту огранювання країв корпусу і унікальний золотий логотип ASUS на кришці. Результатом всіх зусиль став досконалий і вишуканий дизайн з ідеальним поєднанням краси, мобільності і продуктивності.

Ультратонка рамка
Розмістити 14-дюймовий Full HD дисплей в компактному корпусі 13-дюймового ноутбука було непросто. Багато в чому цього вдалося домогтися за рахунок зменшення товщини екранної рамки до 7,46 мм. В результаті співвідношення площі екрану до корпусу у ZenBook 3 Deluxe складає цілих 77%. Екран забезпечує високу контрастність і точну передачу кольору незалежно від кута, під яким користувач дивиться на екран - кути огляду становлять до 178 градусів.

Найхолодніший з холодних
Основна проблема швидких, але тонких ноутбуків лежить в найпростішої фізики. Щоб запобігти надмірний нагрів корпусу, тепле повітря зсередини потрібно відводити в навколишнє середовище якомога швидше. Для установки в ZenBook 3 Deluxe потужного процесора Intel® Core™ інженерам довелося винайти абсолютно нову систему охолодження, яка використовує найсучасніші досягнення в розробці компонентів, такі, наприклад, як крильчатка вентилятора з рідкокристалічного полімеру товщиною 0,3 мм, або теплова трубка з мідного сплаву з товщиною стінки всього 0,1 мм. Ця інноваційна система охолодження товщиною ледь 3 мм відводить тепле повітря через приховані в шарнірі повітроводи назовні, залишаючись ефективної і безтурботно тихою навіть під тривалої повним навантаженням.

За хвилини - заряд на весь день
Ноутбук, настільки красивий і потужний, як ZenBook 3 Deluxe, заслуговує не менш ніж цілого дня роботи від одного заряду батареї. Тому, щоб досягти вражаючої автономності в 10 годин, була розроблена спеціальна високоємка літій-полімерна батарея ємністю 46 ват-годин і з формою, точно вписується в неймовірно тонкий корпус. До того ж, технологія швидкої зарядки дозволяє зарядити цю батарею до рівня 60% її ємності всього за 49 хвилин.

Доступ в один дотик з Windows Hello
Доступ до ZenBook 3 Deluxe можна придумати простіше і безпечніше! З вбудованим в тачпад сканером відбитка пальця і ??функцією Windows Hello, більше немає необхідності набирати пароль кожного разу для входу в систему - досить просто торкнутися сканера пальцем!


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані