NAS Asustor AS6404T - AT035937 - купити NAS в Києві й Україні, доступні ціни на NAS Asustor AS6404T - AT035937 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

NAS Asustor AS6404T

NAS Asustor AS6404T - AT035937

Код товару: AT035937
Немає в наявності
Короткий опис:
Кількість слотів для HDD 4, Кількість встановлених HDD не встановлені, Функції міграція RAID, Порти 4 x USB 3.0, 2 х RJ-45, 1 x HDMI, 1 x S/PDIF, Підтримка рівнів RAID JBOD, 10, 6, 5, 1, 0, Підтримувані типи HDD 3.5” SATA, 2.5” SATA,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Asustor
Кількість слотів для HDD 4
Кількість попередньо встановлених HDD не встановлені
Функції миграция RAID
Порти 1 x S/PDIF, 2 х RJ-45
Підтримка рівнів RAID 5
Типи HDD, що підтримуються 2.5” SATA, 3.5” SATA
Максимальный объем памяти внутренних HDD 48000 Гб
Інтерфейси Ethernet
Тип Класичний
Системная память 8192 Мб
Процесор Intel Celeron J3455
Тактова частота процесора 1500 МГц
Тип установленной оперативной памяти DDR 3
Поддерживаемые файловые системы EXT3, EXT4, FAT32, HFS+
Максимальное количество iSCSI Target 256
Максимальное количество iSCSI LUN 256
Количество учетных записей пользователей, до 4096
Количество групп пользователей, до 512
Безпека IP-фильтрация, антивирусная защита, защита сетевого доступа
Операційна система ADM
Опис

Придбати NAS Asustor AS6404T Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Універсальний 4-дисковий NAS, оснащений чотирьохядерним процесором Intel Celeron (Apollo Lake) для потужного виходу 4K. Економічний і ідеальний для домашнього і особистого користування.

Максимизированная обчислювальна потужність
Повністю новий AS6404T оснащений чотириядерним процесором Intel Celeron (Apollo Lake) шостого покоління, побудованим за 14-нм процесу. Він має розгін до 2, 3 ГГц і загальну продуктивність, підвищену на 30% в порівнянні з попереднім поколінням, задовольняючи потребам середовищ невеликих підприємств у цілодобовому доступі.

Покращений графічний процесор
AS6404T має вбудований графічний движок Intel HD, який підтримує апаратне перекодування HEVC і VP9, що значно збільшує продуктивність обробки мультимедіа і зображень на 30%. Ця характеристика дарує безпрецедентний досвід гладкості користування як професіоналам, так і звичайним користувачам.

Двоканальна пам'ять 8GB
AS6404T поставляється з 8 Гбайт двоканальної пам'яті DDR3L SO-DIMM, що забезпечує надзвичайно плавне відтворення в 4К. Крім того, підтримка розширення пам'яті зі змішаною ємністю підвищує гнучкість конфігурації.

Порти USB Type-C дозволяють підключитися до пристроїв нового покоління
В доповнення до існуючих портів USB 3.0 Type-A, в пристроях серій AS63/64 додано двосторонні порти Type-C, дозволяють вашому NAS з легкістю підключатися до пристроїв нового покоління і швидко здійснювати передачу великих мультимедійних файлів.

Серії AS63/64 підтримують специфікації наступного покоління HDMI 2.0, що підтримує відео з роздільною здатністю до 60/50P 4K і забезпечує подвоєну плавність відтворення 4K 30P.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані