Ніж SKIF Urbanite BM/SW black (425E) - AT036876 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж SKIF Urbanite BM/SW black (425E) - AT036876 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ніж SKIF Urbanite BM/SW black (425E)

Ніж SKIF Urbanite BM/SW black (425E) - AT036876

Код товару: AT036876
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина клинка 103 мм, Матеріал клинка сталь, Вага 159 г, Загальна довжина 230 мм, Товщина клинка 2.9 мм, Матеріал рукояті микарта,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 103 мм
Материал клинка стальной
Общая длина 230 мм
Толщина клинка 2.9 мм
Материал рукояти микарта
Замок Frame Lock
Колір серый, черный
Виробник SKIF
Вага 159 г
Опис

Придбати Ніж SKIF Urbanite BM/SW black (425E) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ніж SKIF Urbanite BM / SW black (425E) був створений спеціально для використання в місті, але його спектр застосування досить широкий і він відмінно буде справлятися з багатьма поставленими завданнями. Ніж добре служитиме як в побутових або господарських питаннях, їм дуже добре і зручно нарізати продукти, а так само відмінно підійде як і повсякденний ніж. Прямий клинок пристойного розміру виготовлений з дуже якісної і міцної нержавіючої сталі з хорошою твердістю, завдяки чому ножем можна користуватися без побоювання зламати клинок. Сталь клинка бездоганно тримає заточку протягом дуже довгого часу.

Рукоять ножа має дуже зручну форму і його дуже приємно тримати в руці, завдяки високій ергономічності і розмірами. На корпусі рукояті є спеціальне рифлене тиснення, завдяки якому ніж не ковзає навіть в мокрих руках і впевнено тримається в долоні під час використанні. Ніж SKIF Urbanite BM / SW black (425E) відкривається за допомогою спеціального фліпером на підставі, до якого легко і дуже зручно дотягуватися однією рукою, що дозволяє проводити повне управління ножем однією рукою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані