Бойлер Gorenje OGB 80 SMV9 - AT037263 - купити Бойлери та водонагрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Бойлер Gorenje OGB 80 SMV9 - AT037263 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Бойлер Gorenje OGB 80 SMV9

Бойлер Gorenje OGB 80 SMV9 - AT037263

Код товару: AT037263
В наявності
17 299 грн
Короткий опис:
Об'єм 78 л, Форма бойлера прямокутна, Тип ТЕНа "сухий" (відділений від води герметичній трубкою), Матеріал внутрішнього бака сталь з емалевим покриттям, Кількість ТЕНів два незалежних, Установка вертикальна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Об`єм 78 л
Форма бойлера прямоугольная
Тип ТЭНа "сухой" (отделен от воды герметичной трубкой)
Установка вертикальная
Тип установки настінний
Количество ТЭНов два независимых
Тип управления электронное
Потужність 2000 Вт
Материал внутреннего бака сталь с эмалевым покрытием
Висота 830 мм
Ширина 500 мм
Режимы нагревания экономичный нагрев, режим «Smart», обычный нагрев
Захист магниевый анод, защита от перегрева, защита от замерзания, антибактериальная защита
Подводка нижняя
Элементы управления бойлером цифровой термометр
Класс защищенности бойлера IP 24
Давление 9 бар
Глибина 512 мм
Вага 36
Опис

Придбати Бойлер Gorenje OGB 80 SMV9 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Бойлер Gorenje OGB 80 SMV9 здатний задовольнити найвимогливіших користувачів, які цінують практичність, інноваційність і комфорт, який дарує техніка. Бойлер серії Smart — один з представників лінійки "розумних" бойлерів з об'ємом бака 80 л. Якісною відмінністю цієї лінійки є електронна сенсорна панель управління і можливість управляти практично всіма процесами, пов'язаними з нагріванням води. Прямокутна форма водонагрівача дає більше можливостей для його установки в будь-якому куточку ванної кімнати або кухні, а завдяки невеликим розмірам, його легко вдасться розмістити навіть на невеликій площі. 

Що стосується панелі управління, то тут все досить просто і великих труднощів з освоєнням бути не повинно. На невеликому екрані виробникові вдалося розмістити: відображення температури води у водонагрівачі і включені режими. З її допомогою можна легко запрограмувати час роботи пристрою, індикацію кількості води в баку, активувати спеціальний режим роботи на випадок вашої тривалої відсутності, а також включення нагріву вручну і діагностику несправностей. 

Окремо варто відзначити функцію "Smart", яка допомагає скоротити витрати електроенергії і води. Спеціальні датчики протягом деякого часу аналізують звички господаря водонагрівача і на підставі цього встановлюють найбільш оптимальний режим його роботи. Серія Smart - економія електроенергії до 25%!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані