Бойлер Gorenje FTG 100 SM V9 - AT035870 - купити Бойлери та водонагрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Бойлер Gorenje FTG 100 SM V9 - AT035870 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Бойлер Gorenje FTG 100 SM V9

Бойлер Gorenje FTG 100 SM V9 - AT035870

Код товару: AT035870
В наявності
19 866 грн
Короткий опис:
Об'єм 100 л, Форма бойлера прямокутна, Тип ТЕНа "мокрий" (безпосередньо контактує з водою), Матеріал внутрішнього бака сталь з емалевим покриттям, Кількість ТЕНів два незалежних, Установка горизонтальна, вертикальна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Об`єм 100 л
Форма бойлера прямоугольная
Тип ТЭНа "мокрый" (непосредственно контактирует с водой)
Установка вертикальная, горизонтальная
Тип установки настінний
Количество ТЭНов два независимых
Тип управления электронное
Потужність 2600 Вт
Материал внутреннего бака сталь с эмалевым покрытием
Висота 1635 мм
Ширина 490 мм
Режимы нагревания обычный нагрев, режим «Smart», экономичный нагрев
Захист антибактериальная защита, защита от включения без воды, защита от замерзания, магнієвий анод
Подводка нижняя
Элементы управления бойлером индикатор уровня нагрева, термостат
Класс защищенности бойлера IP 24
Давление 9 бар
Глибина 297 мм
Вага 58 кг
Опис

Придбати Бойлер Gorenje FTG 100 SM V9 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Бойлер Gorenje FTG 100 SM V9 накопичувального типу стане незамінним засобом для стабільного самозабезпечення гарячою водою. Обсяг бака в цій моделі дорівнює 100 літрам, чого більш ніж достатньо що б в родині завжди була гаряча вода. Бак виготовлений з високоякісної пофарбованої сталі. Для нагріву води встановлений «мокрий» ТЕН потужністю 2 кВт, а магнієвий анод надійно захищає водонагрівач від утворення корозії.


Відмінною особливістю Gorenje FTG 100 SM V9 є наявність інтелектуальної системи EcoSmart, яка регулює режим роботи водонагрівача відповідно до індивідуальних потреб користувача. Завдяки цій системі ви зможете заощадити до 25% електроенергії. Для даної моделі з нижнім підведенням труб передбачена вертикальна і горизонтальна установка, причому перевагою бойлера є його невелика глибина, всього близько 30 сантиметрів, що важливо при установці в невеликих приміщеннях.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані