Ноутбук Dell Vostro 5568 (N038VN5568_UBU) - AT037489 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Dell Vostro 5568 (N038VN5568_UBU) - AT037489 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ноутбук Dell Vostro 5568 (N038VN5568_UBU)

Ноутбук Dell Vostro 5568 (N038VN5568_UBU) - AT037489

Код товару: AT037489
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта NVIDIA GeForce GT 940MX, Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Мультимедійний центр, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ, Операційна система Ubuntu,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Відеокарта NVIDIA GeForce GT 940MX
Операційна система Linux
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-7500U
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 250 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ
Тип ноутбука Мультимедійний центр
Серія Dell Vostro
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 1-х USB 2.0, 3xUSB 3.0, HDMI, VGA, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Grey
Вага 2.0 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)
Особливості подсветка клавиатуры
Ширина від 46 до 60
Висота 19 мм
Глибина 253 мм
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Dell Vostro 5568 (N038VN5568_UBU) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Операційна система
Нові стильні ноутбуки Vostro: ідеальне поєднання продуктивності і безпеки.

Продуктивність, яка вражає

  • Потужність і продуктивність: вирішуйте повсякденні завдання за допомогою новітніх процесорів — аж до Intel® Core™ i7.
  • Тонкий і легкий: пристрій нового покоління має поліпшену легку конструкцію і стильний зовнішній вигляд.
  • Простота розширення: конфігурація з двома накопичувачами, жорстким диском і твердотілим диском, а також двома роз'ємами для модулів SoDIMM DDR4 означає, що вашу систему можна буде модернізувати по мірі необхідності.
  • Чудова графіка: перемикайтеся між завданнями без затримки або використовуйте графічно активні додатки завдяки опціональному виділеного графічного адаптера з об'ємом відеопам'яті до 4 Гбайт DDR5.
  • Чудове зображення, чіткий звук: яскравий матовий екран з роздільною здатністю HD видає вражаючу картинку. Вбудована веб-камера з роздільною здатністю HD і програмне забезпечення Waves MaxxAudio® Pro дозволяють при віддаленій роботі чути один одного виключно чітко.
  • Додаткова зручність: точна сенсорна панель, цифрова клавіатура і додаткова клавіатура з підсвічуванням роблять роботу більш зручною.
  • Яскравий вигляд вашого бізнесу: Набір яскравих і живих квітів візуально підкреслює професійний і стильний вигляд Vostro 15 5000. Вибір колірних варіантів залежить від регіону.

Надійний захист вашого бізнесу
  • Функції управління, на які можна покластися: простий доступ до Dell BIOS забезпечує широкий ряд можливостей керування для настроювання системи згідно вашим вимогам.
  • Підтримувати безпеку стало простіше: опціональний зчитувач відбитків пальців при роботі з Windows Hello дозволяє безпечно входити в систему з одним дотиком — введення пароля не потрібно.
  • Цілодобова технічна підтримка: опціональна підтримка Dell ProSupport або ProSupport Plus пропонує прямий доступ 24 години на добу, 7 днів в тиждень до послуг компетентних технічних фахівців, які допоможуть швидко діагностувати проблеми і вирішити проблеми.
  • Додатковий захист, на всякий випадок: випадково упустили ноутбук? Вбудований датчик вільного падіння автоматично паркування жорсткий диск, захищаючи дані від пошкоджень.
  • Захистіть свій малий бізнес: апаратний модуль TPM 2.0 забезпечує апаратну захист комерційного класу, а також зберігає ключі шифрування, що дозволяють ідентифікувати ваш пристрій.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані