Кулер до процесора Vinga Typhoon - AT037490 - купити Кулери до процесорів в Києві й Україні, доступні ціни на Кулер до процесора Vinga Typhoon - AT037490 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кулер до процесора Vinga Typhoon

Кулер до процесора Vinga Typhoon - AT037490

Код товару: AT037490
Немає в наявності
Короткий опис:
Під сокети FM1, AM3+, AM3, AM2+, AM2, 1366, 1156, 1155, 1150, FM2+, FM2, AM4, 2011-3, 2011, Діаметр вентиляторів 120 мм, Тип системи охолодження рідинне охолодження, Для процесорів TDP AMD 140W, TDP Intel 150W, Матеріал радіатора алюміній, Система підшипників гідродинамічний підшипник,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Vinga
Под сокеты FM1, AM3+, AM3, AM2+, AM2, 1366, 1156, 1155, 1150, FM2+, FM2, AM4, 2011-3, 2011
Диаметр вентиляторов 120 мм
Тип системы охлаждения рідинне охолодження
Для процессоров TDP AMD 140W, TDP Intel 150W
Система подшипников гидродинамический подшипник
Материал радиатора алюминий
Воздушный поток 53.4 CFM
Давление 4.08 мм H2O
Разъемы питания 4-pin
Напряжение питания вентиляторов 12В
Ток потребляемый вентиляторами 0.26 А
Энергопотребление вентиляторов 3.12 Вт
Размеры радиаторов 275 x 120 x 27 мм
Размеры вентиляторов 120 х 120 х 25 мм
Максимальная скорость вращения вентиляторов 1600 об/мин
Уровень шума 17.8-34.1 dB
Средняя наработка на отказ (MTBF) 50000 ч
Опис

Придбати Кулер до процесора Vinga Typhoon Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мабуть, головною перевагою заводських систем водяного охолодження типу All-In-One є простота установки і відсутність необхідності обслуговування, крім періодичної чистки радіатора від пилу. Простіше кажучи, один раз поставив і радієш. Завдяки цьому подібні рішення набрали дуже високу популярність у користувачів, а багато виробників представили свої варіації на цю тему. Ось і Vinga пропонує на вітчизняному ринку модель СВО - Vinga Typhoon з 240-мм радіатором.

У комплект поставки Vinga Typhoon входить універсальна підсилювальна пластина, дві пари кріплень водоблоку, набори стійок, гвинтів, шайб, гайок, шпильок і втулок, шприц сірої термопасти і покрокова інструкція по збірці і установці кулера.

Vinga Typhoon являє собою систему водяного охолодження, яка не потребує обслуговування, зі стандартною схемою побудови, де радіатор з вентилятором з'єднаний гнучкими шлангами з водоблоком.

Помпа в зборі з водоблоком складається з пластикового корпусу і металевого підстави. Її габарити дозволяють не турбуватися за сумісність з масивними модулями ОЗУ і радіаторами підсистеми живлення материнських плат.

Він має гофровані пластикові шланги без додаткового обплетення, шо не будуть перегинатися всередині системного блоку.

На сталевій рамі теплообмінника з обох сторін є посадочні місця для двох 120-мм вентиляторів.

Vinga Typhoon розроблений в першу чергу для високопродуктивних комп'ютерів з СВО. В ході створення дана система пройшла велику кількість різних тестів і випробувань і був призначений для користувачів, які шукають максимальну ефективність, поєднану з високим якістю збірки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані