Ноутбук Apple MacBook Pro A1708 (MPXQ2UA/A) - AT037650 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Apple MacBook Pro A1708 (MPXQ2UA/A) - AT037650 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ноутбук Apple MacBook Pro A1708 (MPXQ2UA/A)

Ноутбук Apple MacBook Pro A1708 (MPXQ2UA/A) - AT037650

Код товару: AT037650
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel Iris, Діагональ дисплея 13.3", Тип ноутбуку Apple, Об'єм SSD 128 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Операційна система Mac OS Sierra,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Відеокарта Intel Iris X Graphics
Операційна система Mac OS
Діагональ дисплея 13.3
Роздільна здатність WQXGA (2560x1600)
Процесор Intel Core i5
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 128 ГБ
Тип ноутбука Apple
Серія Apple MacBook Pro
Веб-камера FaceTime 720p
Інтерфейси і підключення Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Grey
Вага 1.37 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Особливості алюминиевый корпус, подсветка клавиатуры
Ширина 304 мм
Висота 15 мм
Глибина 212 мм
Опис

Придбати Ноутбук Apple MacBook Pro A1708 (MPXQ2UA/A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Розкриває таланти. З першого торкання
Він став ще швидше і потужніше. Легше і тонше. У нього найяскравіший екран і краще перенесення кольорів серед всіх ноутбуків Mac. Новий MacBook Pro створений на основі самих передових ідей. І у нього є все для втілення ваших.

Може все і навіть більше
Новий MacBook Pro задає абсолютно нові стандарти потужності і портативності ноутбуків. Ви зможете втілити будь-яку ідею, адже в вашому розпорядженні потужний графічний процесор і швидкий накопичувач, неймовірна обчислювальна потужність і багато, багато іншого.

Відеомонтаж
Редагуйте багатокамерні відеозапису у форматі 4K на 13-дюймовому MacBook Pro. Швидкість рендеринга тривимірних титрів стала ще вище.

3D-графіка
Візуалізацію 3D-моделей в Autodesk Maya 2017 можна виконувати швидше, оскільки швидкість обробки даних в режимі реального часу на новому 13-дюймовому MacBook Pro вище в порівнянні з моделями попереднього покоління.

Флеш-накопичувачі стали ще швидше. Раз, і все готово
MacBook Pro оснащений швидкісним SSD-накопичувачем, який значно перевищує показники накопичувачів попереднього покоління. І пам'ять вбудованого накопичувача працює швидше. Це дозволяє миттєво запускати систему, керувати безліччю додатків і працювати з великими файлами.

Неймовірна продуктивність. надзвичайна економічність
Завдяки потужному процесору, MacBook Pro демонструє неймовірну продуктивність навіть при виконанні самих ресурсоємних завдань, таких як рендеринг 3D-моделей або конвертація відео. А коли ви виконуєте прості завдання, наприклад, переглядаєте сайт або працюєте з електронною поштою, пристрій здатний знизити витрату енергії.

Найяскравіший екран і краща передача кольорів серед всіх ноутбуків Mac
Новий MacBook Pro оснащений найкращим в історії Mac екраном. Підвищена яскравість LED-підсвічування і поліпшена контрастність дозволили домогтися більш глибоких чорних і яскравіших білих квітів. Збільшена апертура пікселів і змінна частота оновлення зробили пристрій більш енергоефективним порівняно з моделями попередніх поколінь. Вперше ноутбук Mac підтримує розширений колірний обхват, а значить, зелені та червоні кольори виглядають ще жвавіше. Завдяки цьому зображення стало ще реалістичніше, а кольори - більш природними і насиченими. Це ідеально підходить для графічного дизайну, кольорокорекції і відеомонтажу.

Гучна прем'єра. Нова звукова система
Для динаміків була розроблена абсолютно нова конструкція. Вона дозволила розширити динамічний діапазон в два рази і зробити нові динаміки до 58% голосніше. При цьому гучність баса зросла в 2.5 рази. Послухайте, це вражає. А оскільки нова звукова система підключена безпосередньо до каналу електроживлення, її пікова потужність зросла в три рази. Ось чому MacBook Pro ідеально підходить для створення музики, навіть якщо ви опинилися за межами студії. І для монтажу, якщо треба збирати відео прямо на знімальному майданчику. Або коли в дорозі захотілося подивитися фільм.

Thunderbolt 3. Найпотужніший і універсальний порт
Thunderbolt 3 об'єднав найвищу пропускну здатність з функціональністю стандартного інтерфейсу USB-C. В результаті вийшов дуже швидкий і неймовірно універсальний порт. Він дозволяє передавати дані, заряджати пристрої та виводити відео на додаткові монітори через один і той же роз'єм. При цьому його швидкість в два рази вище, ніж у Thunderbolt 2. Оскільки порт Thunderbolt 3 абсолютно симетричний, то при підключенні не потрібно думати, де у роз'єму верх, а де низ.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані