Ноутбук HP Zbook 15 (Y4E77AV) - AT039123 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук HP Zbook 15 (Y4E77AV) - AT039123 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ноутбук HP Zbook 15 (Y4E77AV)
Ноутбук HP Zbook 15 (Y4E77AV)
Ноутбук HP Zbook 15 (Y4E77AV)
Ноутбук HP Zbook 15 (Y4E77AV)

Ноутбук HP Zbook 15 (Y4E77AV) - AT039123

Код товару: AT039123
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Відеокарта NVIDIA Quadro M1200, Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 256 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Відеокарта NVIDIA Quadro M1200
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-7700HQ
Об'єм SSD 250 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Кардрідер 3-в-1
Веб-камера 1 MP (HD)
Інтерфейси і підключення 2 x USB Type-C, 3xUSB 3.0, LAN 10/100/1000 Мбит/с (Gigabit Ethernet), VGA выход (D-Sub)
Колір корпусу Black
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Кількість слотів для оперативної пам'яті 4
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Тип оперативної пам'яті DDR4 - 2400 МГц
Аудіосистема HDA (High Definition Audio) (Bang & Olufsen HD audio)
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Опис

Придбати Ноутбук HP Zbook 15 (Y4E77AV) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук HP Zbook 15 (Y4E77AV)
Ноутбуки HP - це ідеальне поєднання функціональності, надійності та дизайну. Стиль, продуктивність і вигідна ціна - поєднання, яке зустрічається нечасто.
Ноутбуки HP виключно зручні у використанні, оснащені новітньою системою захисту і функціями бездротового зв'язку, що дозволяють працювати повсюдно і в будь-який час. У ноутбуках HP поєднуються новітні технології, мініатюрні, але потужні компоненти, винятковий стиль і дизайн.

Ноутбуки HP серії ZBook вважаються на сьогодні найбільш професійними пристроями для повсякденної роботи щодо безвідмовності і надійності.
Ноутбук HP Zbook 15 - це мобільна робоча станція від HP, яка має витончений корпус і дозволяє працювати в будь-якому місці. Ви вільні у своїй творчості і не прив'язані до свого ПК.
Скористайтеся перевагами потужного процесора і відеокарти, що забезпечують точну передачу кольору, масштабованість і неймовірно швидке з'єднання, необхідне для ефективної та злагодженої роботи команди.

Стиль і міць
Найпопулярніша мобільна робоча станція від HP знайшла новий дизайн і нові можливості. Тепер тонше і легше попереднього покоління. HP ZBook здивує вас елегантною конструкцією і високою продуктивністю.

Рішення, засноване на перевірених технологіях робочих станцій HP Z
Мобільні робочі станції HP увібрали в себе 30-річний досвід розробок HP і пройшли серію великих тестів незалежних постачальників ПО. Вона відповідає стандарту MIL-STD 810G. Тривалість випробувань за програмою HP Total Test Process становить 120 000 годин, що гарантує надійність роботи пристрою.

Особливості
• Широкий вибір ОС
• Інноваційні можливості, які завжди під рукою. Мобільна робоча станція HP ZBook 15 поєднує в собі стильний зовнішній вигляд, вражаючу продуктивність і тривалий час автономної роботи.
• Нові потужні процесори. Оцініть найвищу продуктивність процесорів, встановлених в робочі станції.
• Графіка професійного рівня. Потужні графічні адаптери для роботи з 3D-графікою, сертифіковані незалежними постачальниками, і до 4 Гбайт відеопам'яті дозволяють працювати навіть з самими ресурсоємними додатками.
• Інтелектуальні технології. Пам'ять DDR4 об'ємом до 64 Гбайт з додатковою підтримкою технології ECC дозволить вирішувати навіть найскладніші завдання без шкоди для ємності, продуктивності і надійності.
• Надшвидкісна система зберігання. Два додаткових накопичувача HP Z Turbo Drive G2 забезпечують неймовірно швидку обробку великих файлів, за рахунок чого скорочується час завантаження системи і відгуку додатків, а також підвищується швидкість обчислень.
• Встановлюйте зв'язку. Оцініть швидку передачу даних і зручне підключення до різних пристроїв. Ця мобільна робоча станція оснащена рядом інтерфейсів, включаючи два роз'єми Thunderbolt ™, HDMI і інші роз'єми.
• Оцініть чіткість зображення. Робочі станції поставляються з опциональнимі високоякісними дисплеями Ultra HD 4K або сенсорними екранами Full HD.

Hewlett Packard є крупною ІТ-компанію, що представляє в певному сегменті ринку флагманські моделі. Крім цього виробник також працює і над наданням IT-послуг. Ви легко зможете знайти представництво компанії в будь-якій країні. Виробництво на даний момент ведеться в Китаї, Чехії, Росії та В'єтнамі. Фірма HP відома як виробник якісних і довговічних продуктів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані