Ноутбук ASUS Zenbook UX550VD (UX550VD-BN071T) - AT039833 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук ASUS Zenbook UX550VD (UX550VD-BN071T) - AT039833 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ноутбук ASUS Zenbook UX550VD (UX550VD-BN071T)
Ноутбук ASUS Zenbook UX550VD (UX550VD-BN071T)
Ноутбук ASUS Zenbook UX550VD (UX550VD-BN071T)

Ноутбук ASUS Zenbook UX550VD (UX550VD-BN071T) - AT039833

Код товару: AT039833
Немає в наявності
Короткий опис:

Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050, Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 512 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-7700HQ
Об'єм SSD 500 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія ASUS Zenbook
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 1xHDMI, 2 x Thunderbolt 3, 2 x USB 3.0, LAN 10/100/1000 Мбит/с (Gigabit Ethernet)
Колір корпусу Чорний
Вага 1.6 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Кількість слотів для оперативної пам'яті 2
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Додатково + cумка
Особливості подсветка клавиатуры
Ширина 365 мм
Висота 19 мм
Глибина 251 мм
Тип оперативної пам'яті DDR4 - 2400 МГц
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Опис

Придбати Ноутбук ASUS Zenbook UX550VD (UX550VD-BN071T) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Безмежна краса. Серія ZenBook завжди була особливим видом ультрапортативних ноутбуків, але елегантний і витончений ZenBook UX550 виділяється навіть в цьому особливому сімействі: інженери Asus створили зручний в дорозі і легкий ZenBook з комфортним у роботі 15.6-дюймовим екраном. Елегантність поза часу — з новим акцентом. Елегантність, витонченість і стиль — завжди були відмінними рисами серії ZenBook. Вишуканий ZenBook UX550 гідно продовжує цю традицію, поєднуючи прецизійне виконання і якісні матеріали в ноутбуці, який явно виділяється на тлі інших. Його алюмінієва кришка виконана в традиційній для Asus техніці кругової шліфування.

Вперше покупець опиняється перед складним вибором між портативністю і розміром екрана — новий ZenBook UX550 поєднує неможливе і дає обидва варіанти разом. Виготовлений у тонкому і легкому корпусі, оброблений в культовому стилі ZenBook і оснащений високопродуктивними комплектуючими, ZenBook UX550 став потужним робочим інструментом, який не просто можна взяти з собою куди завгодно, але не хочеться залишати, куди б не відправлялися. З собою можна взяти більше, зайнявши при цьому менше місця.

Більше зручності, яскравіше враження. Коли справа доходить до роботи, будь погодиться, що більший екран — більш зручний екран, на ньому простіше організувати багатозадачне робоче оточення, так і розваги на великому екрані вражають більше. Тому інженери Asus пішли наперекір усім правилам і встановили в ZenBook UX550 найбільший екран з усіх технічно можливих. Зменшивши рамку до гранично вузьких 7.52 мм, їм вдалося помістити вражаючий 15.6-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080) в стрункий корпус з габаритами, набагато більш компактними, ніж у конкурентів. Щоб зробити роботу з ним ще комфортніше, дисплей ноутбука створений на основі матовою панелі, ефективно переважної дратівливі відображення. В результаті ноутбук із вражаючим співвідношенням площі екрана до корпуса у 81% отримав максимальну продуктивність при мінімальних габаритах — так що тепер можна зробити більше, і при цьому переносити менше.

Дисплей. Серія ZenBook славиться чудовою якістю дисплеїв, і ZenBook UX550 не став винятком. Його 15.6-дюймовий екран з покриттям антивідблиску і поліпшеною передачею кольору перекриває 100% колірного простору sRGB — це означає, що картинка на ньому виявляється більш точної та більш соковитою, ніж на стандартних дисплеях. Він також гарантує відсутність зниження контрасту і спотворень кольору при куті огляду аж до 178°, що робить його ідеальним для спільної роботи або розваг.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані