Ноутбук ASUS Zenbook UX550VE (UX550VE-BN043T) - AT039834 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук ASUS Zenbook UX550VE (UX550VE-BN043T) - AT039834 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ноутбук ASUS Zenbook UX550VE (UX550VE-BN043T)
Ноутбук ASUS Zenbook UX550VE (UX550VE-BN043T)

Ноутбук ASUS Zenbook UX550VE (UX550VE-BN043T) - AT039834

Код товару: AT039834
Немає в наявності
Короткий опис:

Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 1 ТБ, Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
Операційна система Windows 10 Home
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-7700HQ
Об'єм SSD 1 ТБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія ASUS Zenbook
Кардрідер 1-в-1
Веб-камера 0.3 MP (VGA)
Інтерфейси і підключення 1xHDMI, 2 x Thunderbolt 3, 2 x USB 3.0, LAN 10/100/1000 Мбит/с (Gigabit Ethernet)
Колір корпусу Black
Вага 1.6 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Кількість слотів для оперативної пам'яті 2
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Додатково + cумка, мышь
Тип оперативної пам'яті DDR4 - 2400 МГц
Аудіосистема HDA (High Definition Audio) (ASUS SonicMaster)
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Опис

Придбати Ноутбук ASUS Zenbook UX550VE (UX550VE-BN043T) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Безмежна краса. Серія ZenBook завжди була особливим видом ультрапортативних ноутбуків, але елегантний і витончений ZenBook UX550 виділяється навіть в цьому особливому сімействі: інженери Asus створили зручний в дорозі і легкий ZenBook з комфортним у роботі 15.6-дюймовим екраном. Елегантність поза часу — з новим акцентом. Елегантність, витонченість і стиль — завжди були відмінними рисами серії ZenBook. Вишуканий ZenBook UX550 гідно продовжує цю традицію, поєднуючи прецизійне виконання і якісні матеріали в ноутбуці, який явно виділяється на тлі інших. Його алюмінієва кришка виконана в традиційній для Asus техніці кругової шліфування.

Вперше покупець опиняється перед складним вибором між портативністю і розміром екрана — новий ZenBook UX550 поєднує неможливе і дає обидва варіанти разом. Виготовлений у тонкому і легкому корпусі, оброблений в культовому стилі ZenBook і оснащений високопродуктивними комплектуючими, ZenBook UX550 став потужним робочим інструментом, який не просто можна взяти з собою куди завгодно, але не хочеться залишати, куди б не відправлялися. З собою можна взяти більше, зайнявши при цьому менше місця.

Більше зручності, яскравіше враження. Коли справа доходить до роботи, будь погодиться, що більший екран — більш зручний екран, на ньому простіше організувати багатозадачне робоче оточення, так і розваги на великому екрані вражають більше. Тому інженери Asus пішли наперекір усім правилам і встановили в ZenBook UX550 найбільший екран з усіх технічно можливих. Зменшивши рамку до гранично вузьких 7.52 мм, їм вдалося помістити вражаючий 15.6-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080) в стрункий корпус з габаритами, набагато більш компактними, ніж у конкурентів. Щоб зробити роботу з ним ще комфортніше, дисплей ноутбука створений на основі матовою панелі, ефективно переважної дратівливі відображення. В результаті ноутбук із вражаючим співвідношенням площі екрана до корпуса у 81% отримав максимальну продуктивність при мінімальних габаритах — так що тепер можна зробити більше, і при цьому переносити менше.

Дисплей. Серія ZenBook славиться чудовою якістю дисплеїв, і ZenBook UX550 не став винятком. Його 15.6-дюймовий екран з покриттям антивідблиску і поліпшеною передачею кольору перекриває 100% колірного простору sRGB — це означає, що картинка на ньому виявляється більш точної та більш соковитою, ніж на стандартних дисплеях. Він також гарантує відсутність зниження контрасту і спотворень кольору при куті огляду аж до 178°, що робить його ідеальним для спільної роботи або розваг.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані