Обігрівач NOIROT CNX 4 2000W - AT040070 - купити Обігрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Обігрівач NOIROT CNX 4 2000W - AT040070 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Предлагаем ознакомиться с игр пк, либо домашняя, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар лампочки, купить с доставкой в Ровно, рекомендуем вам ssd диск, стоимость вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить принт сервер в нашем магазине, а также ридер магнитных карт с доставкой по Николаеву.
  • Выгодные цены на заправка 3d принтера, предлагаем вам сделать выбор ssd диски и заказать с доставкой в Мариуполе.
  • Быстро и удобно купить мойку, обратите внимание на дрон купить, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Обігрівач NOIROT CNX 4 2000W

Обігрівач NOIROT CNX 4 2000W - AT040070

Код товару: AT040070
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип конвектор, Потужність 2000 Вт, Розмір приміщення (при висоті не більше 3м), м2 20 кв. м., Установка настінний, Колір білий, Тип живлення електромережа,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник NOIROT
Колір White
Тип конвектор
Потужність 2000 Вт
Размер помещения (при высоте не более 3м), м2 20 кв. м.
Установка настінний
Тип питания электросеть
Нагревательный элемент монометаллический
Тип управления механічна
Додатково термостат, защита от пыли и влаги, защита от ожогов
Габариты (В х Ш х Г), мм 740 × 440 × 80 мм
Вага 6 кг
Опис

Придбати Обігрівач NOIROT CNX 4 2000W Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електричні нагрівачі Noirot конвективного типу серії CNX-4 – це високотехнологічні та високоефективні рішення для обігріву приміщення. Їх використання дозволяє здійснювати обігрів, як зонального характеру, так і повний прогрів приміщення заданих обсягів. Принцип дії таких обігрівачів ґрунтується на постійній циркуляції підігрітих і охолоджених повітряних мас. Це забезпечує природний рух повітряних потоків, швидко і рівномірно розподіляють тепло по об'єму приміщення.

ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ ЕЛЕКТРИЧНИХ КОНВЕКТОРІВ CNX-4

До основних переваг електроконвекторів Noirot CNX-4 можна віднести:

• Безшумність. Завдяки унікальній конструкції нагрівального елемента і корпуса, конвектор CNX-4 гарантує абсолютно безшумну роботу.

• Ефективність. Обігрів приміщення відбувається негайно за рахунок природної конвекції і рівномірного розподілу тепла. До того ж всі електроконвектори оснащуються надійною автоматикою, яка допускає перепади напруги до 90 В. В разі відключення електрики функція «Авторестарт» автоматично відновить попередній режим роботи після відновлення електропостачання.
• Надійність. Закруглені краї, якісна збірка і ретельно продуманий техпроцес виготовлення виключають ймовірність травм або опіків (нагрів корпусу не перевищує 60°С).
• Захищеність. Конструктивні особливості цих нагрівачів обумовлюють експлуатацію в цілодобовому режимі (II клас електрозахисту – заземлення не потрібне). При цьому виключається всяка можливість займання. З додаткових переваг конвекторів CNX-4 слід відзначити високий клас вологозахисту корпусу (IP 24).

Електричні обігрівачі Noirot виготовлені у відповідності з міжнародними стандартами якості та екологічності. Маючи другий клас електрозахисту, моделі не потребують заземлення. Крім того, продукція захищена від впливу вологи. Всі прилади для обігріву можуть працювати і в ситуаціях тривалої відсутності господарів. При цьому вони функціонують в строго заданому режимі і виключають можливість займання. Надійна система автоматики дозволяє опалювальних приладів витримувати значні перепади напруги.

Широкий асортимент продукції компанії Noirot дозволяє вибрати оптимальний прилад, який повністю забезпечить, як обігрів приватного заміського будинку, так і опалення нежитлових приміщень. Сьогодні в модельний ряд входить більше 40 найменувань продукції. Кожній моделі конвектора притаманна беззаперечна якість виконання і прекрасні експлуатаційні характеристики.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані