Обігрівач NOIROT SPOT E5 1500W - AT040073 - купити Обігрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Обігрівач NOIROT SPOT E5 1500W - AT040073 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Обігрівач NOIROT SPOT E5 1500W

Обігрівач NOIROT SPOT E5 1500W - AT040073

Код товару: AT040073
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип конвектор, Потужність 1500 Вт, Розмір приміщення (при висоті не більше 3м), м2 15 кв.м, Установка підлоговий, настінний, Колір білий, Тип живлення електромережа,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник NOIROT
Колір White
Тип конвектор
Потужність 1500 Вт
Размер помещения (при высоте не более 3м), м2 15 кв.м
Установка настенный, напольный
Тип питания электросеть
Нагревательный элемент монометаллический
Тип управления электронное
Додатково термостат, защита от пыли и влаги, защита от ожогов, замок от детей, дисплей, возможность программирования
Габариты (В х Ш х Г), мм 580 × 440 × 80 мм
Вага 5.4
Опис

Придбати Обігрівач NOIROT SPOT E5 1500W Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електричні нагрівачі, які в процесі своєї роботи ґрунтуються на принципі конвекції, сьогодні є новим словом в технології обігріву приміщень. Використовуючи фізичні властивості теплого повітря підніматися вгору, подібні обігрівачі досить успішно застосовуються для швидкого та ефективного обігріву приміщень в офісах, квартирах або заміських будинках.

Особливості електричних конвекторів SPOT E-5:
Вся продукція французького виробника Noirot відрізняється надійністю, якістю виготовлення і унікальними конструктивними особливостями. Ці особливості дозволяють забезпечувати постійну безшумну роботу і гарантувати високу безпеку експлуатації. Що стосується безпеки – виробник зробив все можливе, щоб виключити будь-які неприємні наслідки:

• II клас електрозахисту, не потрібно заземлення.
• допустимі перепади напруги в широких межах (150-242 В).
• ступінь захисту корпусу від попадання вологи: IP 24.
• функція відновлення робочого режиму при порушеннях електроживлення.

Враховуючи вищесказане, допускається установка електричних обігрівачів Noirot у ванних кімнатах, а також експлуатація в режимі 7х24 (за умови дотримання всіх правил експлуатації). Модельна лінійка SPOT E-5 включає пристрої потужністю від 500 Вт до 2 кВт.

До найбільш цікавих можливостей нагрівачів Spot E-5 слід віднести наявність цифрового термостату і додаткового гнізда для касети управління. Термостат, який відрізняється високою точністю регулювання температурних режимів, дає відчутну економію витрат електроенергії. Касета управління дозволяє компонувати такі електроконвектори в єдину систему опалення.

В якості програмуючої касети використовується Memoprog 2, яка передає сигнали синхронізації режимів по спеціальному кабелю. Обігрівачі підключаються до нього паралельно.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані