Навушники Razer Man O'War (RZ04-01490100-R3G1) - AT041689 - купити Навушники та гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Навушники Razer Man O'War (RZ04-01490100-R3G1) - AT041689 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Навушники Razer Man O'War (RZ04-01490100-R3G1)

Навушники Razer Man O'War (RZ04-01490100-R3G1) - AT041689

Код товару: AT041689
Немає в наявності
Короткий опис:
Інтерфейс підключення радіоканал, Конструкція повнорозмірні, Призначення для консолі, для комп'ютера, Тип пристрою гарнітура, Підключення бездротове, Тип геймерські (ігрові),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Razer
Інтерфейс підключення USB, радиоканал
Конструкция полноразмерные
Призначення для консоли, для компьютера
Тип устройства гарнитура
Подключение безпровідне
Тип геймерские (игровые)
Тип кріплення дуга над головою
Чувствительность 112 дБ
Колір Чорний
Сопротивление наушников 32 Ом
Тип излучателя динамический
Минимальная воспроизводимая частота 20 Гц
Максимальная воспроизводимая частота 20 кГц
Чувствительность микрофона 38 dB
Минимальная воспринимаемая частота микрофона 100 Гц
Максимальная воспринимаемая частота микрофона 10 кГц
Особливості система шумоподавления, регулятор громкости, подсветка, неодимовый магнит, кнопка включения/выключения микрофона, выдвижной микр
Диаметр излучателя 50 мм
Опис

Придбати Навушники Razer Man O'War (RZ04-01490100-R3G1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Razer - відома американська компанія, що працює з 1998 року, спеціалізація - виробництво професійного обладнання для ігор, до якого належать передусім миші, клавіатури, килимки під мишку, навушники etc.

Пориньте в гру з повною безпроводовою свободою з ігровою гарнітурою Razer Man O War, працюючої по безпроводовій технології ігрового рівня абсолютно без затримок на частоті 2.4 ГГц.
З гарнітурою Razer Man O War ви почуєте кожну дрібницю, кожен рух вашого ворога завдяки високоефективним неодимовим 50-міліметровим динамікам та технології об'ємного звуку 7.1.

Безпроводове відтворення аудіо без затримок
Razer Man O War гарантує високу якість звуку ігрового рівня через безпроводову технологію на частоті 2.4 ГГц без затримок на відстані 12+2 м.
Просто підключіть мініатюрний безпроводовий USB-адаптер або скористайтеся спеціальною док-станцією, яка поставляється в комплекті, для збільшення діапазону до 14 метрів.

Безпроводовий віртуальний об'ємний звук 7.1 для високої точності
За допомогою технології Razer Surround, систему об'ємного звучання 7.1 і високоякісним 50-мм неодимовии динамікам гарнітура Razer Man O War пожвавить поле битви навколо вас.
Використовуючи функцію калібрування положення позиційованого звуку, ви завжди зможете з неймовірною точністю обчислити місце розташування ворога і атакувати його першим.

7 днів роботи без підзарядки*
Незалежно від того, чи ведете ви тривалу трансляцію в прямому ефірі, або дивіться фільми, або приймаєте участь в ігровому марафоні, — гарнітура Razer Man O War дасть вам неймовірні 7 днів роботи в безпроводовому режимі або 14 годин безперервної гри після однієї повної підзарядки.
З Razer Man O War вам не потрібно хвилюватися, що ваш акумулятор розрядиться, ви можете просто зосередитися на своїй ігрової задачі.
*Виходячи з середнього часу гри 2 години в день.

Висувний цифровий мікрофон для безкомпромісної чистоти звучання
В лівому навушнику знаходиться висувний односпрямований цифровий мікрофон, який легко висувається при необхідності і настроюється в будь-якому комфортному положенні для вас.
Оснащений оптимізованим алгоритмом для більш натурального звучання і для кришталево чистої передачі голосу, цифровий мікрофон Razer Man O War значно перевершує можливості традиційних аналогових мікрофонів.
Також у гарнітури Razer Man O War є LED індикатор на мікрофоні, щоб ви завжди знали, коли ви знаходитесь в ефірі.

Кнопки управління на навушнику для миттєвого калібрування звуку
Завдяки кнопкам управління на навушнику Razer Man O War ви зможете відрегулювати гучність мікрофону або навушників, не користуючись налаштуваннями на екрані і не відволікаючись від своїх завдань.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані