Ноутбук Lenovo IdeaPad 320-15 (80XH00XARA) - AT042503 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Lenovo IdeaPad 320-15 (80XH00XARA) - AT042503 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Рекомендуем купить фотоаппарат в нашем магазине, а также терминал штрих кодов с доставкой по Ужгороду.
  • Предлагаем ознакомиться с считыватель банковских, либо набор инструментов, заказать через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар строительный, купить с доставкой в Белую Церковь, рекомендуем вам корпус пк, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на руль компьютера, предлагаем вам сделать выбор моб телефон и заказать с доставкой в Ужгороде.
  • Быстро и удобно заказать пк, обратите внимание на экран, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Ноутбук Lenovo IdeaPad 320-15 (80XH00XARA)

Ноутбук Lenovo IdeaPad 320-15 (80XH00XARA) - AT042503

Код товару: AT042503
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel HD Graphics, Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Для роботи та навчання, Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ, Операційна система DOS, Вага 2.2 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Lenovo
Відеокарта Intel UHD Graphics
Тип матриці TN
Операційна система без операційної системи
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i3-6006U
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ
Об'єм SSD 128 ГБ
Тип ноутбука Для роботи та навчання
Серія Lenovo IdeaPad
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 2 x USB 3.0, HDMI, USB-C, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Чорний
Вага 2.2 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)
Ширина 378 мм
Висота 23 мм
Глибина 260 мм
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Lenovo IdeaPad 320-15 (80XH00XARA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбуки Lenovo доступні за ціною і відрізняються різноманіттям варіантів дизайну і наборів можливостей. Компанія Lenovo виробляє різні пристрої: від сімейних ноутбуків з базовими функціями до високопродуктивних систем для комп'ютерних ігор і стильних многорежимних комп'ютерів, інноваційна конструкція яких дозволяє вирішувати безліч завдань.

Всі системи Lenovo відповідають жорстким вимогам стандартів надійності і проходять навантажувальні випробування для визначення стійкості до зовнішніх впливів. Крім того, для деяких моделей ноутбуків Lenovo проводиться тестування по восьми різним методикам, розробленими міністерством оборони США. Ці тести підтверджують стійкість ноутбуків до впливу екстремальних зовнішніх факторів (високі і низькі температури, вологість, пил і т. д.).

Ноутбуки Ideapad поєднують в собі різні стилі і виняткову продуктивність. Вони поставляються в різних варіантах - від систем початкового рівня для початківців користувачів до високопродуктивних ігрових моделей з нового сімейства трансформерів Yoga. Створені для роботи і розваг, ці продуктивні, стильні і безвідмовні ноутбуки призначені для безлічі варіантів застосування.

Ноутбук Lenovo IdeaPad 320 - мультимедійний ноутбук в елегантному корпусі, з вражаючою графікою і звуком.

Гарантована продуктивність
Підтримка процесорів Intel® і пам'яті DDR4 до 12 ГБ гарантує високу швидкодію і стабільну продуктивність. Запускай одночасно безліч програм, з легкістю перемикайся між вкладками веб-браузера та насолоджуйся многозадачностью без перешкод.

Найвища міцність
Lenovo IdeaPad 320 створений для вирішення найрізноманітніших завдань. Він захищений спеціальним зносостійким покриттям, стійким до побутових пошкоджень, а також прогумованими деталями знизу, які забезпечують максимальну вентиляцію і продовжують термін служби виробу.

Швидкодіюча гібридна система зберігання даних
Ти можеш вибрати жорсткий диск SATA великої ємності (до 2 ТБ) або високопродуктивну гібридну систему зберігання з твердотілим накопичувачем (SSD) SATA до 256 ГБ і жорстким диском (HDD) SATA 1 ТБ. Цього з надлишком вистачить для створення власної колекції фотографій, фільмів і інших файлів - без додаткових витрат.

Оновлений дизайн сенсорної панелі з поліпшеним відгуком
Ми оновили дизайн сенсорної панелі Lenovo IdeaPad 320, щоб забезпечити максимальну зручність роботи за допомогою жестів трьома і більше пальцями. Відчуй різницю при кожному торканні, натисканні і масштабування.

Миттєвий доступ одним дотиком
Завдяки наявності сканера відбитків пальців (опціонально) вхід в систему займає менше двох секунд - це в три рази менше середнього часу введення пароля вручну. А за допомогою Windows Hello ти зможеш зареєструватися в партнерських програмах, таких як DropBox, і здійснювати покупки у партнерів одним дотиком пальця.

Чіткий звук на будь-якій гучності
Lenovo IdeaPad 320 оснащений динаміками, оптимізованими для технології Dolby Audio, що забезпечує кристально чіткий звук з мінімальними спотвореннями на будь-якій гучності. Запусти потокову передачу улюбленої музики або спілкуйся у чаті з близькими і рідними - аудіосистема передасть найтонші нюанси звуку.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані