Ноутбук Apple MacBook Pro TB A1707 (MPTT2UA/A) - AT044104 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Apple MacBook Pro TB A1707 (MPTT2UA/A) - AT044104 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ноутбук Apple MacBook Pro TB A1707 (MPTT2UA/A)
Ноутбук Apple MacBook Pro TB A1707 (MPTT2UA/A)
Ноутбук Apple MacBook Pro TB A1707 (MPTT2UA/A)
Ноутбук Apple MacBook Pro TB A1707 (MPTT2UA/A)
Ноутбук Apple MacBook Pro TB A1707 (MPTT2UA/A)

Ноутбук Apple MacBook Pro TB A1707 (MPTT2UA/A) - AT044104

Код товару: AT044104
Немає в наявності
Короткий опис:

Відеокарта Radeon Pro 560, Діагональ дисплея 15.4", Тип ноутбуку Apple, Об'єм SSD 512 ГБ, Роздільна здатність 2880x1800, Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Відеокарта AMD Radeon Pro 560
Операційна система Mac OS
Діагональ дисплея 15.4
Роздільна здатність 2880x1800
Процесор Intel Core i7
Об'єм SSD 250 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ
Тип ноутбука Ультрабук
Веб-камера 1 MP (HD)
Інтерфейси і підключення 4 x Thunderbolt 3
Колір корпусу Grey
Вага 1.83 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додатково подсветка клавиатуры
Тип оперативної пам'яті LPDDR3 - 2133 МГц
Аудіосистема HDA (High Definition Audio)
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Опис

Придбати Ноутбук Apple MacBook Pro TB A1707 (MPTT2UA/A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Розкриває таланти. З першого дотику.
Неймовірно тонкий і легкий MacBook Pro став ще швидше і потужніше. У нього самий яскравий екран і краще перенесення кольорів серед всіх ноутбуків Mac.

Абсолютно нова риса Mac.
Дуже довго верхнього рядка клавіатури займали функціональні клавіші. Прийшов час замінити їх більш універсальним і зручним елементом управління — сенсорною панеллю Touch Bar. В залежності від того, чим ви займаєтеся, на ній автоматично відображаються ті чи інші інструменти, наприклад, знайомі вам регулятори гучності і яскравості, функції управління фото і відео, предиктивного введення тексту і багато інших. На Mac з'явилася технологія Touch ID. З нею ви можете миттєво входити в свої облікові записи, а також оплачувати покупки за допомогою Apple Pay — швидко і безпечно.

Зустрічайте Touch ID на Mac.
Тепер можна миттєво розблокувати свій Mac. Використовувати Apple Pay для безпечної оплати онлайн-покупок. Швидко отримувати доступ до системних налаштувань і заміток, захищених паролем. І одним торканням перемикатися між обліковими записами.

Ваші улюблені програми. Тепер і на Touch Bar.
Touch Bar дозволяє абсолютно по?новому працювати з звичними програмами — Photoshop, Microsoft Office, DaVinci Resolve, Logic Pro X та іншими. Основні інструменти і функції з'являються прямо на Touch Bar — вам буде зручніше знайти їх і почати ними користуватися. Ця багатофункціональна технологія дає розробникам можливість робити свої нові та існуючі програми набагато більш інтерактивними.

Нове прискорення.
Новий MacBook Pro встановлює зовсім нові стандарти потужності і портативності ноутбуків. Навіть самі грандіозні ідеї легко втілити в життя за допомогою передового графічного процесора, супершвидкий накопичувача та інших можливостей цього MacBook Pro.

Графічна міць кидається в очі.
15?дюймовий MacBook Pro оснащується потужним дискретним графічним процесором Radeon Pro. Він створений із застосуванням передової 14?нанометровій технології виробництва і являє собою унікальне поєднання продуктивності та енергоефективності. А значить, у вас залишиться ще більше часу, щоб творити і втілювати.

Цілий день без підзарядки. Можливості без кордонів.
Корпус MacBook Pro став тонше, продуктивність значно зросла, але ви як і раніше зможете користуватися комп'ютером без підзарядки цілий день: MacBook Pro забезпечує до 10 годин безперервної роботи. Дивіться потокове відео, грайте в ігри, монтуйте фільми, де б ви не були.

Нова система охолодження. Високий градус інновацій.
Чим тонше ноутбук, тим менше в ньому місця для системи охолодження. MacBook Pro поєднав у собі всю міць інноваційних технологій ефективного охолодження. Повітряний потік всередині корпусу миттєво посилюється під час складних операцій — коли ви запускаєте гру зі складною графікою, монтуєте відео або копіюєте великі файли.

Найвища передача кольору і яскравість серед дисплеїв MacBook.
MacBook Pro оснащений кращим дисплеєм в історії лінійки Mac. Контрастність і яскравість підсвічування LED стали помітно вище, а передача кольору — краще. Відчутно зросли глибина чорного і яскравість світлих відтінків. А збільшена апертура пікселів і змінна частота оновлення зробили пристрій більш енергоефективним. Дисплей володіє розширеним колірним охопленням, а значить, зелені та червоні відтінки виглядають ще жвавіше, ніж у палітрі sRGB. Завдяки цьому зображення стало ще реалістичніше, а кольори — природніше і насиченішим. 

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані